Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fritátové nudle (vložka do polévky)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 12. 2008 16:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 606 kJ / 384 kcal
Bílkoviny19,78 g
Tuky10,41 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy51,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musím ale spravedlivě přiznat,že moc těchto svátečně upravených fritátových nudlí se do polévky nedostane,chodí mi je ukrádat manžel. Jsou pro něj výborným mlsem....

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Simona Skolakova

13. 6. 2021 22:41

Tonja: ale celestýnské nudle a fritátové je rozdíl;-)

Tonja

13. 6. 2021 21:11

Marky: Jak říká Marky, fritátové nudle jsou nudle celestýnské, které jsou navíc ještě opečené nebo osmažené. Většinou se jedná o smažené, vždyť i název mají podle smažení (fritovat = smažit).

Marky

31. 1. 2010 16:07

Děvčata, dávejme pozor na správné názvosloví. Celestýnské nudle - palačinky, srolované na svítky a nakrájené vložené do polévky, fridátové nudle - palačinky, srolované na svítky, nakrájené a poté znovu opečené.
Jinak těstíčko na oba druhy je stejné a výborné, přesně jak má Cathleen.

dedek49

12. 12. 2009 00:46

Vůbec se Tvému manžovi nedivím.:-D Znám je už odmala, říkali jsme tomu maminčiny řízečky. Maminka je vždy dělala na závěr po smažení řízků. V tom sádle po smažení ještě dostalz tu správnou chuť.:-p Dodnes je dělávám a spapinkám je ještě dřív, než je oběd.:-* Někdy se obětuji a dávám je do masové polívčičky. V každém případě letí bodíček.:yes::yes:

Renča

27. 9. 2009 09:00

Děkuji za receptík - už jsme nevěděli, co do polévky dát jako vložku - moc jsme si pochutnali ;-)

Ivanka

26. 3. 2009 14:02

Tak dnes jsem je dělala poprvé v životě,ani jsem nikdy o nich neslyšela,ale je to opravdu mňamka.Některté si ale svůj šnečí tvar potvůrky nedržely.

HankaPu

25. 3. 2009 21:33

Měla jsem tu zbytek hovězího vývaru, tak jsem do něj udělala fritátové nudle a doufám cathleen, že se nebudeš zlobitm přidala jsem foto a tobě bodík:yes::-D

JanaDorazinova

23. 3. 2009 13:12

Originální obrázek s tím povídáním!:-D:-)):yes::yes::yes:

spagetka

18. 12. 2008 16:56

i když chápu - ono je to jedlé v jakémkoli stavu :-p

spagetka

18. 12. 2008 16:55

:-))pak jedině schovat do trezoru s tajným heslem ;-):-D

cathleen

18. 12. 2008 16:54

:-D:-D Bojím se, že ani sušené nevydrží....manža chodí zobat (navedl ho můj brácha, taky je má rád) nevařené čínské nudle, prý mu chutnají jako oříšky:-p

spagetka

18. 12. 2008 16:50

mám pro tebe tip - nech je usušit!!!! a v zásobě ti vzdržej. Jsou no :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fridátové nudle frigatove nudle celestýnské nudle do polévky fridátové nudle recept frydatové nudle frytátové nudle frikátové nudle jak udělat fridátové nudle nudle do polevky druhy nudlí do polévky fritákové nudle frigátové nudle recept fitátové nudle recept na fridátové nudle smažené nudle do polevky palacinky do polevky ftitatove nudle palačinkové nudle do polévky frigátové fridytove nudle

Suroviny: vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Fritátové nudle (vložka do polévky)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6NJ