Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové carpaccio

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 6. 2012 18:23

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Balzamikovou redukci jsem dělala poprvé a jsem nadšená. Konzistence medu a sladkokyselá chuť. S jahodama úžasný kontrast :-p Vyzkoušejte :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

20. 6. 2012 18:54

:yes:

zizala zizala

20. 6. 2012 18:41

maris: :-D:-D tak to mám radost, že jsem byla rychlejší ;-)

zizala zizala

20. 6. 2012 18:40

holka ze severu: jen balzamiko ocet, on krásně zhoustne. Nevař to ale moc dlouho, karamelizuje, i když i pak je výbornej :-p Jen se po zchladnutí blbě dobývá z kastrůlku :-8:-))

maris maris

20. 6. 2012 18:34

Jaruško, super:yes::-p+
Co myslíš, že jsem chtěla zítra udělat a jaký recept jsem chtěla přidat?:-D:-D:-))

holka ze severu holka ze severu

20. 6. 2012 18:27

Zvláštní kontrast, ale vyzkouším. Tu redukci tedy jen z octa? Nebo jste přidala medík? Děkuji. :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jahodové carpacio jahodová redukce jahodové carpacho medové glazé glazé jahodové plátky jahodové plátky recept jahodove carpacio recept ovocne carpaccio carpaccio recept carpaccio carpaccio recepty carpatio recept jahodové plátky jahodové carpatio jak udělat balzamikovou redukci jahodove glaze sladkokysele glazé jahodove scarpacio carpacio jahodové

Suroviny: jahody, krém balsamico, čokoláda tmavá, zmrzlina, šlehačka

TopRecepty.cz

Jahodové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lX01