Carpaccio od Brutzel-Svejk

Brutzel-Svejk Kuchař: Brutzel-Svejk

Doba přípravy: 30 min 2 porce Předkrmy 7 názorů

Suroviny

200 g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef
4 mensi rajcata
50 g nastrouhaneho parmazánu
4 lzice Aceto Balsamico
olivovy olej
hruby pepr
sul
bazalka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso namrazíme, aby se dalo lépe krájet. Ostrým nožem krájíme pak tenké plátky, které položíme na talíř s rajčaty.

  2. Polijeme Acetem, olivovým olejem, posypeme parmezánem, ochutíme solí a pepřem. Nakonec vše zdobíme nakrájenou bazalkou.

Poznámka

Priloha bagetka a sklenicka Chianti Classico.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Carpaccio od Brutzel-Svejk

Tématické fráze: carpaco z cervene repy pečení rostbeefu hovězí carpacio hovězí carpaccio carpacho hovezi carpaccio recept příprava carpaccio carpaco z řepy priprava carpacia carpacho recept anglický rostbeef karpáčo hovězí carpačo příprava rostbeefu rostbeef carpacho z červené řepy carpaco s červené řepy carpaccio recept video příprava carpaco rostbeef recept