Carpaccio od Brutzel-Svejk

Hovězí maso Doba přípravy: 30 min 7 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 30 min 7 názorů

Suroviny 2 porce

200 g syroveho hoveziho file nebo Rostbeef
4 mensi rajcata
50 g nastrouhaneho parmazánu
4 lzice Aceto Balsamico
olivovy olej
hruby pepr
sul
bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Maso namrazíme, aby se dalo lépe krájet. Ostrým nožem krájíme pak tenké plátky, které položíme na talíř s rajčaty.

  2. Polijeme Acetem, olivovým olejem, posypeme parmezánem, ochutíme solí a pepřem. Nakonec vše zdobíme nakrájenou bazalkou.

Poznámka od kuchařky

Priloha bagetka a sklenicka Chianti Classico.

Komentáře k receptu Carpaccio od Brutzel-Svejk

Tématické fráze: carpaco z cervene repy pečení rostbeefu hovězí carpacio hovězí carpaccio carpacho hovezi carpaccio recept příprava carpaccio carpaco z řepy priprava carpacia carpacho recept anglický rostbeef karpáčo hovězí carpačo příprava rostbeefu rostbeef carpacho z červené řepy carpaco s červené řepy carpaccio recept video příprava carpaco rostbeef recept