Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio od Brutzel-Svejk

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

22. 3. 2010 18:59

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 773 kJ / 663 kcal
Bílkoviny53,80 g
Tuky27,58 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy47,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Priloha bagetka a sklenicka Chianti Classico.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 7. 2012 20:15

vybusna: K tomu dotazu na rostbeef! Mám osvedčený recept ,ktorý robím roky a stále sa darí urobiť ! Ak chceš, pošlem receptík.

Brutzel-Svejk

23. 3. 2010 13:48

Devcata nez se tady rozjede Thread o Rostbeefu musim k tomu rici, ze u nas se toto jmeno pouziva k pojmenovani urciteho druhu masa a ne zpusobu zpracovani a Carpaccio jen zpusob zpracovani. Jelikoz se jedna o maso SYROVE vyzaduje to vysokou kvalitu. To je vse.

Miabella

23. 3. 2010 10:23

Bazalka mi tam teda vůbec nesedí a úplně mě vytáčí když mi na talíř nalejí Balzamico. Doma bych si taky netroufla:-/

magdalenka magdalenka

22. 3. 2010 20:09

vybusna, nie si sama, ja tiež nemám odvahu...dávam si to obyčajne v reštaurácii, ale tiež iba v osvedčenej...;-)

Brutzel-Svejk

22. 3. 2010 19:51

Podivej se do mych receptu tam je Rostbeef trochu popsany. Jestli potrebujes pomoci ozvi se pres vzkazy.

vybusna vybusna

22. 3. 2010 19:46

brutzel svejk...a nenapisal by si este, akym sposobom robis rostbeef?...totizto ja to povazujem za velke umenie a zbieram stale odvahu na to, aby som to skusila a tak sa mi zide kazda skusenost.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: carpaco z cervene repy pečení rostbeefu hovězí carpacio hovězí carpaccio carpacho hovezi carpaccio recept příprava carpaccio carpaco z řepy priprava carpacia carpacho recept anglický rostbeef karpáčo hovězí carpačo příprava rostbeefu rostbeef carpacho z červené řepy carpaco s červené řepy carpaccio recept video příprava carpaco rostbeef recept

Suroviny: filé, rajče, parmazán, balsamico, olej olivový, pepř, sůl, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Carpaccio od Brutzel-Svejk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRlP