Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaná marinovaná zelenina s balzamikovou redukcí a kozím sýrem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2011 16:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 765 kJ / 1 856 kcal
Bílkoviny69,33 g
Tuky70,42 g
Vláknina92,05 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,00 g
Sacharidy221,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marsi Mesi

30. 12. 2011 10:20

Tak taková jídla to já mohu :-p:-))a protože tu spešl vroubkovanou grilovací pánev nemám:-/ tak to dělám ve skleněném pekáčku v troubě na troše olivového oleje do křupava a je to také moc dobré:-) a já dávám bodíka:-)):yes:

magdalenka magdalenka

30. 12. 2011 09:14

Eliza: Ani ja neviem správne používať grilovaciu panvicu...teraz mi ju doniesol Ježiško a ešte som nenabrala odvahu ju vyskúšať, tvoje rady si preto ukladám do pamäti...ďakujem!:-K

Klariska Klariska

30. 12. 2011 02:54

Vypadá to úžasně a voní jižní kuchyní :yes::-K.

Eliza Eliza

29. 12. 2011 22:23

teodorka: Nechtěla bych poučovat, jen poradím, jak se mi dnes povedla dokonalá grilovaná zelenina: Už léta mám grilovací litinovou pánev (tu vroubkovanou) a neuměla jsem s ní pracovat. Vždycky jsem začoudila široké okolí (teda svoji kuchyni), jídlo rychle spálila a nepropekla. Před Vánoci jsem tady v soutěži získala litinovou pánev s podrobným návodem, jak se o ni starat. Tak jsem to aplikovala i na tu starou grilovací a je to o trpělivosti. Pomalu a dlouho ji rozehřívám (na střední teplotě), až se olej tetelí a pánev je maximálně rozehřátá, ale ne rozpálená (trvá to nejméně čtvrt hodiny). Vložím plátky (zeleniny, masa apod.) a nechám je tak dlouho, dokud se samy neoddělí ode dna. Obrátím a stejným způsobem ogriluju druhou stranu - ta je rychleji. Ihned odkládám na papírové utěrky a na vrchní stranu zlehka přikládám další papír pro odsátí přebytečné mastnoty.
Prostě základem je maximálně, ale zvolna rozpálený olej a rychlost s trpělivostí. Já jsem se to naučila poměrně pozdě, třeba někomu pomůžu k dřívějšímu úspěchu.;-)

teodorka

29. 12. 2011 22:01

no to bych si nechala líbit, hmm, bohužel se mi grilovaná zelenina ještě nepovedla tak aby byla ECHT :-)

Patricie

29. 12. 2011 19:49

:-K:yes:Nádherná fotka:yes::yes:, recept vyzkouším+

zizala zizala

29. 12. 2011 18:59

Eli, děláš mi chutě :-p

eva hubova eva hubova

29. 12. 2011 18:59

Není co dodat:-p:yes:+5

dzungila

29. 12. 2011 18:54

Souhlasím s Pajaskou!;-):-p Eli, :yes:

Pajaska Pajaska

29. 12. 2011 18:05

Eli,tedy to by mi bodlo po té sváteční krmi.Nádhera.:yes::yes:

Saimi

29. 12. 2011 16:55

Místo kozího sýru bych dal možná Balkán.Ale vypadá to dost dobře

Colombo65 Colombo65

29. 12. 2011 16:44

... hele vaříme zdravě, ale krásně barevné;-);-);-):-K

Eliza Eliza

29. 12. 2011 16:34

Maris, děkuji za bod.:-)

maris maris

29. 12. 2011 16:25

Skvělá kombinace - krásný recept i fotka:yes::-)+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovaná zelenina balzamiková omáčka marináda na grilovanou zeleninu marináda na grilovanou zeleninu grilovaná zelenina na pánvi balsamico redukce zelenina s kozím sýrem recepty na grilovaná jídla grilovana zelenina balzamika zapecena zelenina s kozim syrem grilovana zelenina jak se dela grilovana zelenina domácí balzamiková omáčka marinády na grilovanou zeleninu grilovaná cuketa se sýrem grilovaná zelenina s krémem balsamico marináda na grilování zeleniny teplá zelenina se sýrem recept grilovaná cuketa s kozím sýrem

Suroviny: lilek, cuketa, paprika čerstvá červená, česnek, olej olivový extra virgin, chilli paprika sušená, šťáva citronová, koření oregáno sušené, tymián sušený, pepř, sůl mořská, olej olivový, sýr, balsamico

TopRecepty.cz

Grilovaná marinovaná zelenina s balzamikovou redukcí a kozím sýrem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8BJj