Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený angrešt

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

18. 7. 2012 12:04

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nutriční hodnoty

Energie7 631 kJ / 1 824 kcal
Bílkoviny29,04 g
Tuky28,17 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 76 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy349,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem objevila v červencovém čísle Apetitu. Abych se přiznala.. nevím, co jsem uděla špatně, nebo jak to dokázali Apetiťáci.. ale já jsem z uvedené gramáže na těsto pokryla přesně polovinu zapékací mísy, takže jsem dávku těsta musela zdvojnásobit. Nicméně chuť angreštu s pikantností zázvoru, ovoněná bezinkovým sirupem, to vše pod křupavou peřinkou podmáslového těsta mě velmi příjemně překvapila. A ač to podle fotek nevypadá, je to fakt dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

AniCiz

18. 7. 2012 14:28

:yes::-Opozdní angrešty ještě mám:-*takže není co řešit:-K:-K:-K

pipre pipre

18. 7. 2012 14:24

:-O:-O:-O To musí být mňamka:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

18. 7. 2012 13:29

... to je super nápad. To bude velká šťavnatá dobrota. Angrešt (srstky) mám moc, moc rád;-);-);-)

1974andrea 1974andrea

18. 7. 2012 13:04

rebeka:Višně pravíš:-O? Tak to si určitě udělej ten likér, jak jsem dávala recept, je to lahoda i přidávat do moučníků a to ovoce z toho:-p:-D

rebeka rebeka

18. 7. 2012 13:03

spagetka::-D:-D zdar:-!:-D:-D jako na vrcholu gurmánského blaha, víííš:-?:-*:-D;-)

savlinka savlinka

18. 7. 2012 12:58

NADI to zní velice,ale velice dobře:yes::yes::yes::yes:

spagetka spagetka

18. 7. 2012 12:58

rebeka:jo na vrcholu jooo, noo nazdar :-D:-D:-D:yes::yes::yes:

rebeka rebeka

18. 7. 2012 12:58

tejaja: jo, Terízku.. ještě mě napadlo, že by to vůbec nemuselo být špatné např. s višněmi, co;-):-?

rebeka rebeka

18. 7. 2012 12:57

tejaja::-*:-* prepáč Teri.. ale u nás práve zraje.. je na vrcholu:-! já taky:-!:-D:-D :-D

varilamyskakasicku: Ivi, taky jsem si to nedovedla představit.. nevím, jak to popsat.. je to pikantněkyselkavovoňavé, šťavnaté a nahoře křupavé;-)

spagetka: no fakt.. včera nebo předevčírem mi ve schránce přistálo srpnové vydání Apetitu.. tam je zas dobrot, lidí zlatí.. to je mor, to je mor:-S:-8:-D:-D:-D:-D

tejaja tejaja

18. 7. 2012 12:54

Naďka, a to sa dáva teraz, keď už egreše sú preč? No počkaj, zajac...:-D:-D:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 7. 2012 12:53

Nadi, dala bych si, i když popravdě si nedovedu tuto zapečenou chuť angreštu představit,ale Apetit si koupím někdy, ještě jsem ho neměla, dávám bodíka:-K;-):yes:

spagetka spagetka

18. 7. 2012 12:53

rebeka:símtě, jaks dokázala předběhnout červenec a mít už srpen :-O:-O:-D:-D, ale líbí se mi to, asi u našich navrhnu ;-);-):-p:-p:yes::yes:

rebeka rebeka

18. 7. 2012 12:51

1974andrea::-D:-D ale to je z červencového, já už mám i srpnový:-8;-) mlsná.. no, honí.. co nadělám:-8:-?:-D angreštu taky dost.. a ještě i višně.. něco budu muset vymyslet.. tohoto je už jen půlka:-8:-D

1974andrea 1974andrea

18. 7. 2012 12:39

A já Apetit dostala až včera a ještě jsem ho ani neotevřela:-S. Tady někdo má přebytek angreštu a honila ho mlsná:-D:-))

magdalenka magdalenka

18. 7. 2012 12:17

To nemôže byť nedobré...:-D :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: angrešt recepty recepty z angreštu angrešt co z angreštu angrest recept recepty angrešt sirup z angreštu recepty na angrešt recept angrešt angrest -foto pečeme z angreštu co z angreštu recept recept na angrešt angrešt sirup sirup z angreštu recept recept z angreštu buchta z angreštu moučník z angreštu angréšt-recepty co z angreštu recepty

Suroviny: angrešt, cukr krupice, zázvor, sirup bezový, voda, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, máslo, cukr krupice, podmáslí, cukr třtinový, zmrzlina

TopRecepty.cz

Zapečený angrešt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KzNY