Angreštový kompot

Anja Kuchař:

Zavařeniny 9 názorů

59

Suroviny

angrešt zbavený stopek
1 l vody
300 g cukru
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Angrešt zbavíme stopek a "bubáků"a propláchneme pod studenou tekoucí vodou.

  2. Naplníme do důkladně omytých sklenic a zalijeme nálevem (na 1 l vody dáme 300 g cukru a svaříme).

  3. Angrešt zalijeme horkým nálevem a zavaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Angreštový kompot

  • anonim anonim(neregistrovaný)

    Simona Kucerova:lepší je automatická......;-)

    Odpovědět

  • Zdenka1 Zdenka1

    Vyzkoušela jsem kompot podle tvého receptu. Chuť nám vyhovuje, je sladký akorát. Já jsem ještě každou kuličku angreštu propíchla jehlou. +9

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    rebeka:no nevím,když si představím kompotovou láhev má asi 0,7l
    a do ní nasypu 700g cukru tak mi to přijde hodně i u srstky:-8;-),ale každý podle svého gusta to je jasný;-):yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Simona Kucerova:myslíš:-?:-8 ale i bábi-tchyňka dává kilčo..on je ten angreš kyselý jak šťur:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    rebeka:joj Rébí,to se mi zdá zase hodně:-O:-O:-O

    tejaja:též jsem to dělávala,do každé sklenice 1-2lžíce cukru,pak studenou vodu hezky kohoutkovou a šup zavíčkovat a do pračky:-D/né automatky/:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Ja pri zaváraní kompótov nikdy nerobím nálev zvlášť. Uložím ovocie do fľaše, do každej dám 3 lyžice cukru ( tak plné, ako sa naberú ), pridám kliínčeky, škoricu a pod podľa druhu ovocia a zalejem vodou. Uzavriem a sterilizujem. Nálev sa pri sterilizácii uvarí sám ;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    na litr vody jen 300g cukru:-O:-?:-? to se mi zdá dost málo..já dávám na litr vody kilo cukru

    Odpovědět

  • jajikpusik jajikpusik

    Dobrý den, dočetla jsem se, že červený angrešt ztrácí zavařením svou barvu. Máte s tím nějakou zkušenost, zda Vám časem vybledne ve slínkách? Ať tak, nebo tak, udělám dle Vašeho receptu. Můžete mi ještě napsat, jak dlouho zavařujete a při kolika stupních zhruba? Děkuji.:-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    :-p s tím červeným angreštem to je bezva.;-):yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty - angrešt nálev na angrešt angreštová buchta buchta s angreštem co udelat s angreštem zavařovani angreštu v troubě buchta s angreštovým kompotem recepty s angrestu zavařený angrešt recept buchta z angreštu recept z angreštu buchta ze zavařeniny zavareniny kompoty zavarovani srstek dia kompot recept recepty kompoty angrešt-kompot recept na zavařený angrešt zavařování v troubě angrešt zavařujeme srstky

Zapomněl/a jsem heslo