Zapečený bramborák
Základ z klasických voňavých bramboráků s přídavkem vajec, šunky a dalších i ostřejších pochutin. To vše se zapečením dokřupava pod grilem stane luxusní večeří i pro pořádného jedlíka. Zvláště pak pro milovníka pikantních jídel.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,94 g |
Tuky | 8,19 g |
Vláknina | 6,34 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 44,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2023 20:51
Zajímavý nápad, to musí chutnat výborně
23. 5. 2023 07:15
16. 6. 2020 21:14
rejt9: děkuji za přidanou fotku.
1. 2. 2020 16:13
rejt9: To mně moc těší a děkuji i za pěknou fotku ..
1. 2. 2020 15:43
Dnes vyzkoušeno, chutnalo všem.
Vřele doporučuji
Vřele doporučuji
31. 8. 2016 16:41
MňamTaké dělávám podobně na pánvi,jako myšulka.Ale tam se vejdou jen 2 porce
30. 8. 2016 17:13
popoluska340: Jsem ráda, že jsi vyzkoušela, A děkuji za krásnou fotečku a pěkný komentář.
30. 8. 2016 17:02
Dievcata vcera som robila tuto zemiakovu placku,a je fakt dobra.Mam to bez paradajok,ale nabuduca vyskusam aj s bylinkami.Foto prilozene.Odporucam,je to mnam,a rychlo.Vcera som 1x pouzila novy gril,tak trosku sa sunka spiekla,ale na chuti to neubralo.
29. 8. 2016 08:42
Děkuji Vám všem
29. 8. 2016 01:47
Moc pěkné. Zřejmě si pochutnám.
28. 8. 2016 19:47
moc pěkné
28. 8. 2016 17:25
Ty jsi holt kouzelík
28. 8. 2016 12:44
Takuto placku si robievam,ale nie zapecenu s dobrotami.Ukladam a co najskor vyskusam.Posielam bodik.
27. 8. 2016 18:19
Něco podobného dělám, ale zapékám na pánvi pod pokličkou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 8 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 9 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
10 zapečených večeří: Jak na ty nejlepší šunkofleky, francouzské brambory a zapečený bramborák?
Další recepty
Tématické fráze: zapečený bramborák zapecene bramboraky zapečený bramborák z trouby zapékaný bramborák bramborak zapečený bramborák na plech zapeceny bramboráky zapékané bramboráky zapečené bramboracky bramboráky zapečený bramborák zapečený bramborák zapečeni v troubě recept na zapeceny bramborak zapečený bramborák v troubě zapékaný bramboráky recept zapečeny bramborák uapeceny bramborak zapečný bramboráky bramborák s chilli zapečený bramboracky
Suroviny: brambory, vejce, česnek, cibulka jarní, strouhanka, mouka hladká, kmín celý, pepř mletý, majoránka, sůl, olej, šunka, slanina, vejce, rajče, chilli paprika čerstvá zelená, sýr strouhaný
Zapečený bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvMn
14 názorů