Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,46 g |
Tuky | 149,84 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 52,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2012 00:59
Lilith-Isa: kolik jen geniálních vynálezů vzniklo omylem. Třeba penicilín.
8. 11. 2012 22:43
Ono to vzniklo tak že jsem koupila pytlík zelí ke kachně,ale byl doma bůček a manžel dostal chuť na segedín a tak si ho uvařil :) ale chtělo by to pytlíky zelí dva :)
8. 11. 2012 19:45
Z červeného hned po fotbale jdu na to.
8. 11. 2012 19:07
Já taky, mladej a nezkušenej, navzdory tomu co je na papírech. Jeden se halt učí celej život. A tak to má být.
8. 11. 2012 17:18
Není to moc řídké? Já bych tam toho zelí dala víc a také bych radši použila maso ne bůček.
Červené zelí je dobrý nápad.
Červené zelí je dobrý nápad.
8. 11. 2012 16:54
Také někdy dělávám z červeného,ale místo bůčku je plecko a místo zásmažky záklechtka z vody a hl.mouky.Je to taková pěkná,barevná změna na talíři+5
8. 11. 2012 15:35
Cože?Z červeného by mě to nenapadlo... Holt jsem este mladej a nezkusenej...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 9 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 5 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 5 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 5 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 6 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 6 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 7 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: segedínský guláš z červeného zelí segedin s cervenym zelim segedinsky gulas s cervenym zelim segedínský guláš z čerstvého zelí segedin z cerstveho zeli guláš z červeného zelí segedín z vepřového bůčku segedínský guláš s červeného zelí guláš s červeným zelím segedín z červeným zelí guláš s červeného zelí segedínský guláš čerstvé zeli segedinsky gulas cervene zeli červené zelí z pytlíku vynikající segedin segetín s červeným zelím segetin z červeného kysané zelí bůček na segedin segedínský guláš cervene zely bůček, červené zelí
Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané červené, cibule, sůl, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
7 názorů