Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z loňského sběru lesních hub a z čerstvých zelených paprik

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2012 17:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 723 kJ / 1 129 kcal
Bílkoviny19,46 g
Tuky89,64 g
Vláknina24,33 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy48,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžeme přidat do guláše i 4 rajčátka. Dnes jsem vařila z loňského sběru hub /měla jsem zamražené křemenáče a kozáky/,takže guláš z čerstvých hub s paprikou bude skvělý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

25. 9. 2017 15:50

casino: těžko z čerstvých hub, když byl recept vkládán v březnu;-)

casino

25. 9. 2017 11:23

"Guláš z loňského sběru lesních hub a z čerstvých zelených paprik"
Hmmm...:-O
Takže příště až někdo vyndá z mrazáku kližku, tak sem vloží nový recept:-?
No, receptů na guláš není nikdy dost, že:-D

kotatecko4@seznam.cz

25. 9. 2017 10:33

:yes:

evamachova.ter

9. 4. 2012 10:05

Dá se použít i hlíva? Jinak je recept mňam:-p:-K:-K

Pajaja

28. 3. 2012 08:39

Všechno, kde jsou houbičky zbožňuju. Akorát už se mi mrazák nějak od hub vyprázdnil. :-( Už aby začaly růst, pak budu syslit. . . :-p:-K+ Krása!

spagetka

28. 3. 2012 01:08

varilamyskakasicku: Provokatérko :-D:-D:-D, přidávám uzenou papriku někdy. No myslím, že variant je hodně :-p:-p:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku

27. 3. 2012 20:49

Děkuji všem a hezký večer:-K:-K;-)

varilamyskakasicku

27. 3. 2012 20:48

Věrka R.: děkuji Věrko,zkusím příště i s tímto kořením a pálivou paprikou:-K;-)

Věrka R.

27. 3. 2012 20:40

Já přidávám ještě celý pepř a nové koření a bobkáč, někdy ještě trochu mletého zázvoru a tymiám. Je moc dobrý a čím víc hub, tím lepší. Jo a ještě trochu pálivé papriky, to já můžu.

Jája

27. 3. 2012 20:38

To je fakt důležitý pro název receptu, že ty houby byly loňský

Věrka R.

27. 3. 2012 20:37

Tak teď se tu směju jako blázen, Jani Remková, já jsem to četla taky tak. Ať žije slepota.

varilamyskakasicku

27. 3. 2012 19:51

Jana Remkova::-D:-D:-D:-));-)

JanaDorazinova

27. 3. 2012 19:34

Šmarjá panno!! Já četla s koňského sběru!:-D:-D:-D:yes:

varilamyskakasicku

27. 3. 2012 19:04

julča: já to tak dělám, je to můj zvyk. Každý si to pak udělá,jak mu to vyhovuje a podle sebe.:-K

julča

27. 3. 2012 19:02

Můžete mi prosím říct, proč ty papriky mám opékat či spařit a sloupnout? Jaký to má smysl. Děkuji.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z čerstvých hub zelená paprika recepty zelené papriky recepty z čerstvých paprik zelené papriky recepty gulas z kremenacu jídla z čerstvých z hub guláš z hub zelene papriky recept guláš z kozáků co se dá udělat z čerstvé papriky recepty - zelená paprika pokrmy z lesních hub recepty jak sparit papriky recepty z čerstve papriky recepty ze zelené papriky čerstvé houby zelená paprika recepty zelené papriky recept na zelené papriky

Suroviny: sádlo, cibule červená, paprika sušená sladká, houby lesní, sůl, kmín celý, masox, paprika čerstvá zelená, česnek, smetana zakysaná, protlak rajský, mouka hladká

TopRecepty.cz

Guláš z loňského sběru lesních hub a z čerstvých zelených paprik

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDnx