Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Fešák

Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete i pod názvem prošívaná deka nebo himaláje. Upečenou ji máte raz dva a téměř bez práce.

Hodnocení receptu je 5,0 (103×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 11. 2012 17:54

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie24 428 kJ / 5 839 kcal
Bílkoviny102,30 g
Tuky298,05 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 634 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy673,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenny

8. 11. 2012 22:37

:yes:;-)docela mi přijde jako prošívaná buchta...;-) je moc dobrá,taky ji dělávám,bodík...:yes::yes:;-)

Bibinka Bibinka

8. 11. 2012 21:45

Balda95:Baldo, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás a s náma líbilo;-):-K
Za "Fešáka" ti dávám 15.bod:yes:je opravdu fešnej:-D

Inka1 Inka1

8. 11. 2012 21:22

:-p:-p taky dělám takovou buchtičku akorát tam ten tvaroh dám zdobícím sáčkem do šikmých pruhů a říkám tomu prošívaná buchta :-D:-D:-D

drahulin drahulin

8. 11. 2012 21:12

Já myslím,že na tom nic složitého není ani pro začátečníky.Vypadá pěkně.:yes:

Iness Iness

8. 11. 2012 20:28

Byl jednou jeden muž a ten popisoval recepty složitě a dlouhosáhle...a tuhle najednou díky nepochopení okolí byl fuč.
Dnešním dnem se zjevil další odvážlivec do zdejšího harému a ten naopak recepty popisuje velice stroze...:-//:-D. Vydrží...nevydrží...;-)

K receptu: Tuhle buchtu také dělám, jen náplň nevmíchávám do těsta. ale nanáším lžící tak tak všelijak :-D. Je moc dobrá:-p:yes:.

Jitka

8. 11. 2012 19:57

MrazovaJa:
Nejsem začátečník, ale také jsem hned přemýšlela jestli se náplň přimíchává ještě v míse nebo kdy? Více podrobností by neškodilo.

Balda95

8. 11. 2012 19:37

Buchta Fešák se peče asi 20 min.( popřípadě zkusit špejlí )na 200 stupńů.Náplń se rozleje do těsta na plechu a koncem vařečky se udělá obrazec ( viz obrázek ):-)

Balda95

8. 11. 2012 19:31

popletko:Puding nevařit, jen zamíchat do tvarohu a mléko dle potřeby řídkosti náplně

blanka.praha blanka.praha

8. 11. 2012 19:18

Rychlý, jednoduchý, jedlý...:yes::yes::yes: určitě to vyzkouším. Recept si ukládám. ;-):-) a dávám bodík.:-))

IvanaLK

8. 11. 2012 19:04

:yes::-)

popletko

8. 11. 2012 18:57

ten pudink uvarit,nebo jen zamichat prasek do tvarohu? A mleko dle potreby - do pudingu nebo dle potreby ridkosti naplne? Asi jsem vice nechapava ... :-8 ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2012 18:27

Ta buchta fešák se mi moc líbí určitě to někdy zkusím. Vypadá to těžce, ale když jsem si to přečetla tak bych to možná zvládla.vnučka Míša Tomanová 8 let.:-)):yes::yes::-)

vladi vladi

8. 11. 2012 18:24

:-p:yes:rychlovka-zamíchat a šup do trouby-:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

8. 11. 2012 18:16

Tzv.hrnkove buchty mám v oblibě, žádné vážení, prostě rychlá příprava!!:yes::yes: bodík přidělen:yes:

ivulinka ivulinka

8. 11. 2012 18:12

Moučník se mi moc líbí, já bych si s ním poradila a snad i úspěšně upekla, ale druhým tu bude určitě chybět doba a stupně na pečení a způsob jak vmíchat náplň do těsta;-)

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta tvarohová buchta fešák recepty buchty hrnková buchta fešák rychlá buchta fešák tvarohový fešák rezy fesak buchta recept fešak moučník fešák recepty buchta fešák recept tvarohový koláč fešák rychlá a snadná buchta recept fešák koláč fešák rychlá a snadná buchta pudinková tvarohová buchta-fešák buchta recepty recept buchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, mléko, kakao, prášek do pečiva, vejce, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Fešák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLmk

Naposledy jste si prohlédli