Jahodová buchta hrnková rychlá

finneta Kuchařka:

velký plech Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 40 názorů

59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

1 hrnek polohrubé mouky
1 cukru (dávám méně)
1/2 prášku do pečiva
1 vejce
1/4 hrnku oleje
1/2 vanilkového cukru
1/2 hrnku mléka
na mřížkování
tvaroh
1 vanilkový pudink
cukr dle chuti
vanilkový cukr
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na těsto všechno smícháme, nalejeme na plech (na peč.papír), pak jsem tvarohem udělala mřížky, do každé mřížky jsem dala jahodu.

Poznámka

Protože mi zbyl ještě tvaroh s jahodami, dala jsem pod každou jahodu lžičku ochuceného tvarohu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 79 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Jahodová buchta hrnková rychlá

  • nellka nellka

    buchta je dobrá ale toho těsta...by chtělo větší dávky a s cukrem jsem tam dala hrnek a pak po upečení nešla dolů z papíru takže radši radím půl hrnku :) :yes:

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Je opravdu rychlý a chutný:-K:yes:

    Odpovědět

  • Kataaeliska Kataaeliska

    Dobrý den,taková technická...ten tvaroh jste tam nalívala s tím pudinkem jak?..je dost hustý,tak jestli jste vařila pudink a zamíchala tvaroh...nebo jen prášek zamíchala do tvarohu...mě to opravdu nalévat nešlo...Jsem to hold jen nandala na těsto,na to dala jahody a uvidíme...děkuji Katka

    Odpovědět

  • nebudu se vyjadřovat nebudu se vyjadřovat(neregistrovaný)

    takže je to nějaká žgrmla,která se vůbec nedá použít je to jako na tapetování...což znamená že tvarohová směs na mřížky neni dostatečně řídká(teda aspon u mě)...proto musím konstatovat že se mi tento recept moc nelíbil....A také musím připomenout že tam vubec nemáte dobu pečení..takže pro příště si vemte ponaučení a vytvořte lepší a inteligentnější recpt..DĚKUJI nashledanou:-*

    Odpovědět

  • Zaabicka Zaabicka

    Včera jsem buchtu dělala. Je moc dobrá :-)

    Odpovědět

  • Hana Rezková Hana Rezková(neregistrovaný)

    Buchta byla chuťově vynikající:-), ale vůbec mi nevyběhla, takže jsme jí jedli lžičkou:-(.

    Odpovědět

  • Lůca Lůca(neregistrovaná)

    Jednoduchá, moc dobrá a vždy se podaří!!! Máme moc rádi :-)

    Odpovědět

  • finneta finneta(autorka receptu)

    Sabrinkaaa:dělám tuto buchtu hlavně v době, kdy je ovoce čerstvé. ale neboj, jde to i z mražených nebo kompotovaných;-);-) ať se podaří a chutná:-)):-))

    Odpovědět

  • Sabrinkaaa Sabrinkaaa(neregistrovaná)

    vypadá suprově, zítra ji hned vyzkouším :-) ... akorát ty jahody si dala čersvé nebo kompotované ?:-)

    Odpovědět

  • finneta finneta(autorka receptu)

    ten puding se dává do tvarohu.

    Odpovědět

  • ?? ??(neregistrovaný)

    a co ten puding?????? kam s nim?

    Odpovědět

  • Milena Milena(neregistrovaná)

    Tak už je v troubě,těsto přesně podle receptu a jde nádherně nahoru!Dala jsem jen jahodový pudink a tak je i pěkně barevná,už se těšíme jak bude chutnat!:-D

    Odpovědět

  • Jana Jana (neregistrovaný)

    tet sem dala píct buchtu tak uvidíme jak se nám povede ale už tet se zbýhaj sliny:-p :-))

    Odpovědět

  • DM DM(neregistrovaný)

    Tak je vynikající i chuťově:) recept ukládám:yes:

    Odpovědět

  • DM DM(neregistrovaný)

    Pridala jsem navíc jedno vejce a cca půl hrnku mouky (po přečtení komentářů jsem se bála, že se bude těsto rozpadat). Také jsem do těsta dala tvaroháček vanilkový. Tvaroh jeden mi stačil, ještě trošku zbylo( ale musela jsem ho naředit mlékem). Nakonec jsem koláč posypala drobenkou, co mi zbyla z předešlého pečení.
    Teď jsem koláč vyndala z trouby, vypadá i voní úžasně, vysoký je tak akorát, tak snad bude i úžasně chutnat:-*

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo