Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 185 kJ / 5 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,03 g |
Tuky | 222,12 g |
Vláknina | 16,23 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 726,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2017 18:37
11. 6. 2013 10:02
11. 6. 2013 09:09
8. 2. 2013 21:25
8. 2. 2013 19:21
6. 2. 2013 19:35
6. 2. 2013 19:31
Jedině, co mě napadá, péct pomalu a raději déle, protože tak piškot pomalu a rovnoměrně roste. Každá trouba peče jinak, ale tak 150-160st....
Ke konci, když už piškot krásně naběhne a vypadá, že je téměř upečený (ale je třeba světlý, tak přidat teplotu na 180-190st. a dopéct do barvičky.
6. 2. 2013 19:11
6. 2. 2013 19:10
7. 1. 2013 19:08
7. 1. 2013 11:03
Nemela bys nejaky recept i na dobrou polevku? Nejakou orientalni?
18. 12. 2012 16:56
6. 12. 2012 21:37
5. 12. 2012 08:50
4. 12. 2012 21:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 1 hodinou
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 19 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 52 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lemon posset: Připravte si lahodný citrónový krém z pouhých čtyř ingrediencí
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: citronový koláč annabel langbein recepty recept na babetku recept na citronový koláč citronovy kolac recept recepty annabel langbein anabel langbein hrnkovy citronovy koláč recept s citronovy kury kolac anabel annabel langbein citronový koláč s pomerančovou polevou annabel langbein citronový koláč zdravy citronovy kolac kolac citronovy mrkvovo citronovy koláč citronovy koláč č s pudinkem citronovy přeliv citronvy kolac s prelivem pomerancovy preliv na buchty citronova buchta s pomeeancovym prelivem
Suroviny: mouka hladká, cukr, jogurt bílý, olej, šťáva citronová, kůra citronová, vejce, prášek do pečiva, šťáva pomerančová, cukr třtinový
Citronový koláč s pomerančovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWxW
25 názorů