Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky

Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší? Stačí se držet osvědčeného receptu a mít kvalitní suroviny.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 800 min Doba přípravy: 200 min Doba tepelné úpravy: 600 min + noční odkapávání vody

800 min (200 min příprava + 600 min tepelná úprava, + noční odkapávání vody)

21. 11. 2008 22:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie51 166 kJ / 12 229 kcal
Bílkoviny2 006,23 g
Tuky424,03 g
Vláknina38,17 g
Cholesterol 6,50 g
Sodík 125,10 g
Sůl310,00 g
Sacharidy87,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marta

6. 12. 2009 14:59

Prosím, kde se dají koupit vyšlemovaná střívka na klobásky ????

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 10. 2009 19:15

Ne, nerozpadají se;-)

Kvet

21. 10. 2009 18:29

podle toho postupu co tady píšete,bych řekl že se vam ty klobasky pak musí rozpadat!!!

hubert

28. 1. 2009 15:34

klobásky dobré jen kdo chce trochu pikantnější doporučuji
místo pál.papriky přidat mleté feferony se solí a prát (hmotu) méně osolit.Dají se koupit stojí asi 16kč.140g.:yes:

tejaja tejaja

24. 11. 2008 13:23

Paprika, u nás sa klobásy robia doma vo veľkom pred Vianocami aj Veľkou nocou, nemyslím seba, ja nerobím. Ale oplatí sa kúpiť mäso v obchode, vyprané črevá dostať v obchode tiež. :-D

Paprika Paprika

24. 11. 2008 13:13

Vidíš, jak jsem zaostalá!!! Ale vzhledem k mému mládí mi to snad odpustíš. Já se časem vypracuju. :-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2008 13:08

Market, snad si nemyslíš, že jsme prali střeva? Přece se dají koupit vyprané!:-)):-D

Paprika Paprika

24. 11. 2008 13:03

Jani, já nemyslím finančně!!! :-D:-D:-D Já myslím ruce a hlavně žaludek. Promiň, ale já si sebe samu nedovedu představit, jak někde peru střeva atd. :-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2008 12:41

Takže vlastně asi 600 na jednu rodinu:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 11. 2008 12:39

Market, taky jsme to nedělali sami, ale se známýma napůl a můžu ti říct, že když chceš dobrou klobásku, tak sama víš, kolik stojí v obchodě, tat to vyšlo o hodně levněji, asi 1200 kč 12-15 kilo klobás a to si myslím, že to není tak hrozné, co?Dá se udělati z menšího množství;-)

Paprika Paprika

24. 11. 2008 10:24

:-O:-O:-O Ty jsi šikulka. Hned bych si dala.:-p Ale musím říct, že tento recept asi nevyzkouším. Na to nemám.:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2008 21:05

Tak a šup, už jsem to zadala, jako neregistrovaná, ani nevím, jak:-O.Asi jsem fakkt dneska unavená

Jana Remková

22. 11. 2008 21:04

Janka, jasně, pošli, budu ráda!;-)

Jana Pá

22. 11. 2008 21:00

Tak toto musím vytisknout a předat té "důležité" polovičce u nás doma, to je "referent" přes uzení masa i klobás, na vánoce vždycky "machruje" , tak uvidíme, co udělá a obrázek mu ještě dokreslím , Jani jestli to vyjde, tak se ozvu a pošlu ti vzorek, jo ? :yes::-)):-p A pokud pokazím smajlíka, tak omylem, minule jsem to poprdolila, takže omluva, myslím to dobře a chválím :-p:-!:-))

Boubelinda

22. 11. 2008 16:48

No to zírám, děláme jitrnice, ale klobásy? Musíme taky zkusit.:-*

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na klobasy klobásy recepty klobasy recept recept na domaci madarske klobasy recepty na klobásy recept na domaci klobasy uzení klobás klobasy recept na maďarské klobásy zverinove klobasy zverinove klobásy recept domaci madarske klobasy maďarské klobásy maďarská klobása recept recept klobásy zavařování klobásek maďarské klobásy recept domácí klobásky domácí klobásy recepty z klobásy

Suroviny: plec vepřová, sůl, česnek, koření paprika maďarská, paprika sušená pálivá, pepř, kmín celý, majoránka,

TopRecepty.cz

Klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ygX