Francouzský medový krémeš
Suroviny pro 35
35
Nutriční hodnoty
Energie | 23 833 kJ / 5 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,25 g |
Tuky | 293,69 g |
Vláknina | 9,99 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 640,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2018 13:32
7. 4. 2018 11:33
30. 3. 2018 19:38
30. 3. 2018 18:50
30. 3. 2018 18:34
30. 3. 2018 18:14
30. 3. 2018 17:26
Pri príprave som urobila malé zmeny - do cesta som pridala 2 PL kyslej smotany, lepšie sa mi cesto spracovalo. Pudingovú kašu som uvarila s cukrom, do vlažnej som postupne všľahala vymiešané maslo. Spojilo sa to krásne. Je to jednoduchšie, ako maslo vymiešať s cukrom a potom spojiť s kašou. Šľahačku som použila rastlinnú, na vrch čokoládovú polevu.
Kto tento múčnik nepozná - tomu doporučujem. Efektný a výborný, moja rodina sa už teší.
-
18. 1. 2014 15:52
18. 1. 2014 15:47
10. 1. 2014 20:09
Fakt se krásně povedl podívej ...
16. 3. 2013 10:07
Je potřeba nechat naplněný v lednici do druhého dne.Těsto se potom krájí bez problému. Naprosto doporučuji dát opravdu rostlinnou šlehačku,já dala 36 % procetní pravou a je to příliš syté, víc jak 2 kousky nikdo nesní!
Když budete dělat krém z 2 pudinku ,tak přidat 4,5 navršené lžíce polohrubé mouky a přidat 3 vanilkové cukry a 100 gr. cukru! Kdo má rád sladší.Já jsem dala celkem 250 gr cukru do krému !
Babičkovské staré hluboké lžíce stačí 4 navršené lžíce mouky! Ty z moderních příboru mají menši obsah.
4. 3. 2013 22:13
a pošlem ti fotku celého plechu s krémešom!
4. 3. 2013 22:01
Ja mám dva hrnce na mlieko, píšťalky z nich som vyhodila, varím v nich kaše, pudingy na krémy, polevy, šľahám bielky, všetko akoby nad parou...
4. 3. 2013 21:49
"taký krásne prevlhnutý,rovno z chladničky, urezať a žžráááát!
Týrání zvířat !!!
ty máš takú vymoženosť ako dvojplášťový hrniec ! Ja som ho vyhodila ,hneď ako,deti vyrástli /pre neskôr narodených /v tom sa varila krupicová kaše pro děti/ instant nebol! Teraz to ľutujem! Vtedy sa ešte dali kúpiť aj zákusky ,ktoré sa dali jesť a tak som myslela ,že ho nebudem potrebovať !
4. 3. 2013 21:02
Dnes - v pondelok dcéra volala, dojedli výslužku, cesto krásne prevlhlo...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 1 minutou
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 4 minutami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 14 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 1 hodinou
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 3 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 3 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Galetky jsou francouzské pohankové palačinky nebo máslový koláč s ovocem
Další recepty
Tématické fráze: medový krémeš kremeš francouzsky kremes krémeš recept medovy kremeš recept francouzky kremes kreméš na plech francousky kremes kremež francuzky krémeš francouzské kremeše krémeš medový franocouzský medový krémeš medove kremeše franocouzský medový krémeš úžasný krémeš francuzsky kremes francouzské krémeš recept na kremeš francouzský krémež
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, rum, vejce, žloutek, soda jedlá, tuk hera, med, mléko, zlatý klas, mouka polohrubá, žloutek, máslo, cukr moučkový, šlehačka v prášku, mléko
Francouzský medový krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13x0
31 názorů