Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Rychlý francouzský krémeš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

6. 5. 2011 18:53

Suroviny

Porce: za plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 666 kJ / 3 744 kcal
Bílkoviny60,18 g
Tuky237,40 g
Vláknina11,85 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy335,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

12. 2. 2021 08:59

SilviaD: janky 3: U nás v Čechách je to například Ceres Soft nebo taky Iva či Omega. Jeden čas se tyto tuky hodně přidávaly do čokolády při přípravě polevy. ;-)

SilviaD SilviaD

12. 2. 2021 07:11

janky3: Cera je 100% stužený pokrmový tuk. Neviem či sa pod týmto názvom predáva aj v ČR.

janky3 janky3

12. 2. 2021 01:24

Krásné a určitě dobré, ale nevím, co je cero (2 pl cera). Slovenčinu mám ráda a jsem generace, která mezi oběma jazyky nečinila rozdílu, ale cero vidím poprvé. Obávám se , kdybych ho tam nedala, bude tam chybět. Díky za informaci.:-K

Ivana79 Ivana79

18. 8. 2014 19:19

Daniela:neviem ako Danculka,môžem odpovedať len za seba,ja uvarím puding,nechám len mierne vychladnúť (asi 10 min.) a do toho hodím maslo celé,nevyšľahané a pomaly vmiešavam do pudingu.Potom miešam ešte dosť dlho,kým zmes nevychladne a nespoja sa obe masy.

Daniela.

16. 8. 2014 18:35

Chtela bych se zeptat,pisete ze jeste teply pud.krem vyslehate s maslem tzn.ze vyslehate maslo a pak pridate puding nebo opacne,mate ho pekny me se nekdy srazi a zarazi me ze teply.dekuji:yes:dany.p75@seznam.cz

Ivana79 Ivana79

14. 8. 2014 16:22

Danculka,ďakujem za tento skvelý recept :-K:-K Nedúfala som že sa mi krémeše raz takto krásne podaria a budú také dobréééé :-*:yes: Do zlatého klasu som pridala 2 žĺtky,čo som sa dočítala z obalu Zlatého klasu,inak je to super s tými Bebe keksami :-p;-):yes:

mysulka mysulka

11. 5. 2011 13:17

:-p krémeše dělám jiné, ale tyhle jsou také super:yes::-K

Dana61

11. 5. 2011 10:54

Aničko- báječné řezy - tuto dobrotu co nejdříve spáchám:yes::-D

tetrisss

8. 5. 2011 17:08

Mnam.:-)

mutti

7. 5. 2011 14:12

ta šlehačka bude asi u nás Rama cremefine ke šlehání a je v prodejnách Kaufland

Fantom

7. 5. 2011 09:28

jj krásný:-p:yes:

suslajda suslajda

7. 5. 2011 08:12

Danculka:určitě se kouknu:-))

Danculka Danculka

7. 5. 2011 08:04

suslajda,myslím,že áno ine vaci u Vás dostanem,len sa poobzeraj,,,

suslajda suslajda

7. 5. 2011 07:56

:-pnádhera,ale ta šlehačka dá se sehnat i u nás:-?jinak jasný bodík:yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 5. 2011 06:59

Moc dobře to vypadá :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kremeše s pudinkovým krémem slovenské krémeše pravé slovenské kremeše pudinkový krémeš kremes francouzky krémeš kremeš recept krémeš originál recept francouzský puding babičiny kremeše pravý slovenský krémeš francousky kremes slovenský kremeš francouzské řezy kremese francuzky kremes krémeš slovenský recept na kremeše slovenské kremeše recept creme patisserie

Suroviny: těsto listové, prášek zlatý klas, mouka hladká, mléko, cukr moučkový, máslo, creme patisserie, čokoláda na vaření, cera, čokoláda bílá, sušenky bebe

TopRecepty.cz

Rychlý francouzský krémeš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GY1r