Krémeš z medových plátů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2009 13:48
Mám recept na medové pláty takýto : 30 dag hladkej múky, 10 dag cukru, 1,5 lyžice rumu, 1 vajce, l žĺtok, 1 lyžica medu, 1,5 lyžičky sódy bikarbóny, 5 dag strúhaného masla . Zmiesiť, vyvaľkať na 2 pláty a upiecť.
22. 8. 2009 20:01
22. 8. 2009 19:51
22. 8. 2009 19:15
22. 8. 2009 16:07
22. 8. 2009 15:01
22. 8. 2009 11:24
22. 8. 2009 11:16
22. 8. 2009 11:15
Výbušná, určite nemáš recept od mamky - také rezy asi ako Marlenka, ocot, sóda do cesta...už staré mamy to piekli - asi 4 pláty medzitým vanilkový krém - kaša a maslo...
22. 8. 2009 10:57
22. 8. 2009 09:59
22. 8. 2009 09:01
22. 8. 2009 08:32
Povedala by som, že záleží na tých plátoch. Tie, čo som kúpola po mede aj chutia aj voňajú. A držia tvar.
22. 8. 2009 07:50
21. 8. 2009 23:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 13 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 9 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 9 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 9 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 10 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 11 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kremes kremeše z medového těsta kremeš řezy recept na medove platy medové pláty kreméš z medového těsta medový zákusek řezy kremeše řezy kremeš kremeš recept kremeše kremež medove platy recept zákusek kremeš medové zákusky recepty kremes recept na kremeš kremeš na plech medové pláty recepty kremeš bez pečení
Suroviny: pláty medové, mléko, zlatý klas, cukr, cukr vanilkový, žloutek, tuk hera, šlehačka v prášku, mléko, čokoláda na vaření, tuk
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
42 názorů