Meltík
Suroviny
Porce: 1 plech (24x24cm)
Nutriční hodnoty
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 41,71 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 314,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2013 21:17
5. 2. 2013 21:12
5. 2. 2013 18:39
5. 2. 2013 18:27
5. 2. 2013 18:15
5. 2. 2013 17:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
mares-mikulas uvařila před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 2 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 3 hodinami
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 3 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 3 hodinami
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 11 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: rakytníková zmrzlina recept l-fruktosa pečeme s meltou moučnik z melty krém z melty na moučníky tvarohovy krem s agarem krém s meltou agar do jogurtu buchta s rakytnikovou marmeládou buchta s meltou
Suroviny: fruktóza, mléko obilné, olej, kakao, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, jogurt bílý, tvaroh, fruktoza vanilková, marmeláda rakytníková, melta, agar
Meltík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJPD
6 názorů