Tak pečeme na Vánoce

yanull Kuchařka:

Zdobení 20 názorů

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

ty, které do cukroví patří
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. klasický

Poznámka

Protože včera byla první adventní neděle a v některých domácnostech už to voní skořicí a vanilkou, vkládám tyto fotografie jen pro případnou inspiraci na zdobení.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tak pečeme na Vánoce

  • Vendula Vendula

    Díky za odpovědi :-K

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

  • yanull yanull

    Nebe v hubě je na 3. fotografii, když to beru shora, tak je narovnané na tácku první zleva. Jsou to 2 medové placky, mezi nimi je krém a na tom vrchním plátu je krusta z cukru, másla a ořechů Jsou to výborné řezy, ale trošku finančně náročné. Odpovídám pro neregistroavanou Vendulu, která se na to ptala.

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Já znám Nebe v hubě jako moučník od Trošky.

    Odpovědět

  • Vendula Vendula

    Prosím, můžete mi někdo napsat, které to cukroví se jmenuje "nebe v hubě", ve vyhledavači jsem je nenašla:-?:-(

    Odpovědět

  • yanull yanull

    Mileno, jelikož nejsi registrovaná, odpovídám zde. Já košíčky ani nevmašťuji, záleží na tom, jaké máš těsto. Když máš kvalitní, kde je máslo nebo jiný tuk a ořechy, opravdu se mastit ani vysypávat nemusí. Jen mě ještě napadlo. Nemáš úplně nové formičky? Tam by mohl být trošku tzv. zakopaný pes. :-)

    Odpovědět

  • milena milena

    nedaří se mi vyklopit košíčky nevím kde jsem udělala chybu-vymastila jsem je sádlem

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    yanull....vdaka za ochotu...ja som dcera cukrarky, tak ja viem ako sa to robi, ale mnohe nase uzivatelky nie....a tak som myslela, skor na ne

    Odpovědět

  • yanull yanull

    Určitě mohla, to nebude problém, já mám dokonce toto konečné zdobení vyfocené, ale dcera to narovnala na alobal a fotka je moc tmavá a není to z ní patrné. Klidně ji do zdobení můžu dát, ale není opravdu kvalitní. Tak jestli vydržíte, dodám později. Ale jesti můžu poradit aspoň pro tuto chvíli, jdi na můj recept Vařila myšička... a tam je ťo názorně předvedené. Uděláš spírálu a pak párátkem děláš od středu nebo zase od kraje, to jak chceš, po částech v té kaši čárky. Ono se to takto špatně píše, ale fakt je to jednoduché. Nebo jesti máš skype, vysvětlím to ráda ústně. :-K

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    yanull...prosim ta ked bude robit tohtorocne pecivo...nemohla by si nafotit postup toho co si vysvetlovala magdalenke a vlozila to do zdobenia?

    Odpovědět

  • yanull yanull

    Magdalenko,poradím ráda, není to nic složitého. Do tmavé polevy se dává poleva bílá. Ta tmavá nesmí být ovšem ztuhlá, ale jak já říkám, jen mírně zavadlá, aby se ty dvě do sebe vsákly. Uděláš si např. spirálu a pak párátkem od středu ke krajům a nebo obráceně tvoříš ornamenty. Nevím, zda jsem to vysvětlila dostatečně srozumitelně, ale určitě to zvládneš. Ať se ti daří :yes::-) a všem děkuji za bodíky :-K

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Yanul, prezradíš mi, do čokoládovej polevy to biele, čo dávaš je čo? Potom so špáratkom alebo špajdlou potom vyrábaš vzory.

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

  • Jenda1 Jenda1

  • jollka jollka

    KRÁÁÁSA:-K:yes:

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo