Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeládová buchta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2008 14:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie30 378 kJ / 7 261 kcal
Bílkoviny94,10 g
Tuky270,55 g
Vláknina25,68 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 5,17 g
Sůl0,46 g
Sacharidy1 099,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

8. 7. 2018 22:30

Nevím co s nadúrodou letních jablek, tak jenom s cukrem z nich (vč. slupek a jadřinců) dělám "marmeládu" a hledám něco, kde ji v budoucnu uplatním v co největším množství...
pipre:
Dnes jsem na 1 plech zkusil toto: 200 ml mléka, 250 g cukru krupice, 150 g mletých mandlí, 5PL marmelády, 350 g polohrubé mouky, 1KL sody.
Místo mandlí pražené lískáče:yes: BEZ VAJEC, BEZ TUKU a bylo to výborné... sice poněkud tužší (vůbec ne sušší!), ale když dám tu dávku na 2 plechy, tak potom 2 tenší pláty něčím spojím...
No, třeba jabkovou "marmeládou", že :yes: a potáhnu polevou na Sacher :-D

Eviip Eviip

16. 4. 2012 10:23

Buchta má všechny klady-hrnečková,rychlá;-)..moc chutnala a jako vždy se zaprášilo:-))..Přidám tip podle své zkušenosti-marmeláda určitě vhodnější trochu trpká jako rybízová,cukr jsem sice ubrala,ale příště uberu více,byla stále dost sladká.
Děkuji za fajn receptík:yes:

michsamant

14. 3. 2010 18:23

Tak neuspech mi nedal a dnes som ju piekla znova, upravila som mnozstva a pouzila ribezlovu marmeladu a miesto mlieka vodu, dala menej oleja aj cukru a upiekla sa na 180 st. za 35 minut :-)) je dobra!uz je zjedena!

michsamant

12. 3. 2010 13:25

ano, skusim tak

zizala zizala

12. 3. 2010 13:22

Michko, já bych dala 1/2-3/4 hrnku. Možná ale budeš muset pak přidat mléko ;-)

michsamant

12. 3. 2010 13:17

no tak skusim este niekedy tak,ze dam menej oleja,lebo nakoniec som ho dopiekla akosi a deckam chuti,ale fakt je trosku viac mastny na moj vkus.
:-( nezadarilo sa, skusim vychytat chyby a ak sa podari dam vediet co som robila zle :-)

zizala zizala

12. 3. 2010 13:14

No, já bych řekla, že tam je i hodně oleje. Těsto je pak těžké.

michsamant

12. 3. 2010 13:07

normalne babovkove cesto peciem ako pisete na 180st. asi 30-40 minut a vzdy je to pekne upecene, neviem co som urobila zle s tymto

eva hubova eva hubova

12. 3. 2010 13:04

Já takové buchty peču na 180°C.1,5hodiny to muselo být už i spálené.A když se ubere cukr ,tak ta buchta tolik nenaskočí.Záleží taky na troubě,když píšeš, že po té hodině nebyl upečený,tak u mě by už byl spálený,takže to bude asi troubou.U mě v troubě je takový typ buchet upečený dřív jak za 20minut a to musím péct na 180°C jinak by to bylo černé a nepropečené.

michsamant

12. 3. 2010 12:42

tak niekde sa stala chyba..bud je to mojou pieckou,alebo ci som dala viac marmelady,ale nemohol sa ten kolac akosi upiect ani po hodine a pol! stale sa triasol, nakoniec som tomu dala 250st. a ako tak sa upiekol.zdal sa mi sladky aj ked som dala menej cukru,no ale hlavne neviem kde som urobila chybu s cestom alebo ci to bude v tej piecke :-( napada nieco nejaku dobru pekarku???

michsamant michsamant

12. 3. 2010 10:27

Tak som dala piect tento kolacik a na rady v komentaroch som dala menej cukru...som zvedava :-)

pipre pipre

12. 10. 2009 14:42

Také dělávám marmeládovou buchtu a dokonce z 20 dkg marmelády a 28 dkg cukru, 25 dkg Hery, 1/2 litru vlažného mléka, 50 dkg polohrubé mouky, 1 vejce, 5 lžic kakaa a 1 malou lžičku sody bikarbona. Dávám ale kyselejší marmeládu (dobrá je rybízová nebo linecká směs i jiná kyselejší, protože toho cukru je i v té mé také dost. Je jemná a velice dobrá. Dávám bodík:yes:

Grace Grace

22. 7. 2008 09:32

Buchtu jsem pekla na třídní sraz. Všem moc chutnala, jen malá připomínka - byla dost sladká. Mohlo to být ale způsobeno sladší marmeládou, než uvádí autor receptu...Zkrátka já dám příště méně cukru. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: linecká buchta zázvorová buchta linecka mrizkova buchta celozrnné šátečky kokosová buchta s marmeládou zázvorová marmeláda marmeláda do buchet marmeládové šátečky litá buchta rychla buchta s marmeladou moučník s marmeládou recept na marmeládovou buchtu jednoduchá litá buchta jednoduchá litá hrnková buchta hrnkové buchty s marmeládou a ořechy rychlá marmeládová buchta bublanina s marmeládou marmeládový moučník mrizkovana buchta buchta s dzemem

Suroviny: cukr, mouka polohrubá, olej, mléko, vejce, kakao, marmeláda, soda jedlá

TopRecepty.cz

Marmeládová buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mK3