Fazolajda
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
Tuky | 43,02 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2024 17:43
28. 2. 2024 10:14
27. 2. 2024 15:06
27. 2. 2024 11:35
26. 2. 2024 09:28
3. 12. 2020 10:54
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,
2. 2. 2010 15:34
18. 3. 2009 13:24
18. 12. 2008 12:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 14 minutami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 34 minutami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 2 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 2 hodinami
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 3 hodinami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů na luštěninové polévky: Výtečně chutnají z čočky, hrachu či fazolí
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Jak správně uvařit fazole, aby nenadýmaly? A víte, kdy je osolit? Vyzkoušejte jednoduché rady
Další recepty
Tématické fráze: česnek a ozón brambory do fazolacky recept slovenské fazolačky dort s motýlkem galerie fazolacky s uzenym bobkový list do fazolačky recept lusteninove polevky
Suroviny: fazole, pepř celý, bobkový list, česnek, brambory, mléko, smetana na vaření, olej, mouka polohrubá, paprika sušená sladká, sůl, ocet
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
9 názorů