Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

18. 10. 2011 12:42

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 836 kJ / 917 kcal
Bílkoviny90,80 g
Tuky45,52 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dcera mi říkala, že v Rakousku dávají na ryby bobkový list a citron, to mě inspirovalo a místo citronu, kde jsem použila jen šťávu jsem dala jablko, podávala jsem s rozšťouchanými pórkovými bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bibinka

28. 9. 2015 14:48

pazderka83: Pazderko, děkuji za chválu, moc mě potěšila ;-):yes:

pazderka83

28. 9. 2015 14:40

Vynikajici zalezitost :yes:

savlinka

19. 10. 2011 15:51

Bibi BODÍK LETÍ K OTBĚ TAK TO NEMÁ CHYBU SUPÉR MŇAM:yes::yes::yes::yes:

Bibinka

19. 10. 2011 10:31

Patricie+Haničko, moc vám děkuji za pochválení fotek:yes: Snažím se a učím se dát jim jiný rozměr a pohled a proto mám radost děvčata, že jste si toho všimly a díky moc:-8;-)

Jenny

18. 10. 2011 22:14

:yes:;-)

HankaPu

18. 10. 2011 20:22

Bibi, máš v poslední době moc pěkné fotky:yes::yes::yes: a recept láká k vyzkoušení:yes::yes: +

Patricie

18. 10. 2011 19:40

:-K:-KBibi, máš krásné fotky. :yes::yes:
Recept určitě vyzkouším +

Bibinka

18. 10. 2011 19:02

Všem velmi děkuji:yes:

Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje;-)

srettka

18. 10. 2011 17:13

jááj, rybenka půůvabná:-p a ještě ke všemu pstroužek, ten já fakt můžu:-p vypadá to krásně k sežrání:-p:yes:

1974andrea

18. 10. 2011 17:09

Bibi, do těch zářezů se to vkládá až po upečení? :-O. Myslím, že to pak nepustí do masa ty správné chutě, ne? Já bych to tam teda dala asi hned;-)

Anna Kocikova

18. 10. 2011 16:51

Moc lákavý recept na chutnou rybku:-p+12:yes:

Jikotka

18. 10. 2011 16:39

:-p:-p:-p:yes::-K

suslajda

18. 10. 2011 15:54

:yes::yes:

BILKOVAI

18. 10. 2011 15:40

Já mám v lednici sladkovodního pstroužka. Doogo, myslím, že ten bude ještě lepší. Mně osobně mořský pstruh nenadchl,i když mám moc ráda ryby, ale to je o chuti.Příjde mi, že má výraznou chuť. Bibinko recept je krásný, ukládám:-)):yes: a fotečka hódně jedlá:-*:-p....+1

rebeka

18. 10. 2011 15:25

júúj:-O:-O to je krásná rybička:-8:yes: jenom škoda, že nedoplavala až na Valachy:-//:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holandský pstruh recept holandský pstruh pstruh holandsky recept na mořského pstruha připrava mořskeho pstruha holanský pstruh recept recept holandský pstruh pstruh mořský-kuchařka aby se maslo nepripalovalo holandský pstruh recepty jak opéct pstruha holandský pstruh na jablkách servírování pstruha jak správně servírovat pstruha na talíři pstruh na bílem víně recept holandcký pstruh pstruh holandský recept recepty holandský pstruh příprava holandského pstruha holandský pstruh na víně

Suroviny: pstruh, bobkový list, šťáva citronová, jablko, víno bílé, pepř, sůl, mouka hladká, máslo, olej

TopRecepty.cz

Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0JX