Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2012 15:13
vybusna: dovolím si odpovědět. Je k dostání bez problémů, výbornou mají např. i v IKEA, já ji kupuji tam, nebo prodejně Svět oříšků, taky je k dostání u Vietnamců
1. 4. 2012 15:13
vybusna: Kupuju si smaženou cibulku v Lídlu nebo v Kauflandu, ale z Lídlu mi přijde lepší
1. 4. 2012 15:12
vybusna:ja som ju videla iba v IKEA (BA), ale nemusím vedieť o všetkom, možno aj inde...
1. 4. 2012 15:04
1974andrea: prosim ta....dostat v cechach (a tym padom urcite aj na slovensku) susenu smazenu cibulku (tzv . holandska) Ja to ako blazon nosim z nemecka a mala by som v batozine miestecko na inu vec.
1. 4. 2012 14:55
cathleen:Tak už se mi to míchá v pekárně. Jen jsem neměla sušený česnek, ale dala jsem sušenou smaženou cibulku a sádlo se škvarkama. Doufám, že to dobře dopadne
1. 4. 2012 11:24
1974andrea: krucajz Zkus teda navazit 350 g podmasli s tim, ze v pripade potreby 2-3 lzice pridas. Testo nema byt tuhe jako treba na chleba, je volnejsi.
1. 4. 2012 11:15
Ivčo, mám toho podmáslí 500ml a ty máš ten kefír v gramech, mám to podmáslí teda navážit na gramy? To jsou otázky, viď nezlob se
1. 4. 2012 11:13
1974andrea: Andri, pokud je ridke, tak uber i 50-70 ml podmasli. Ja mam kefir domaci, pomerne hodne husty.
1. 4. 2012 11:00
cathleen:Nemám husté, normální nešlehané, takže řídké. Takže stačí ubrat, jo? Díky, zkusíme
1. 4. 2012 10:57
1974andrea: slehane podmasli? To je huste skoro jako kefir. Chutove to bude urcite stejne, jen, pokud mas podmasli ridsi, nez kefir, dej ho o 2-3 lzice mene.
1. 4. 2012 10:45
Potřebuju poradit. Můžu použít místo kefíru podmáslí: Mám ho v lednici, kefír nikoliv
11. 12. 2011 11:33
anglické rohlíky upečeny - snězeny a byla to mňamka :)))
28. 4. 2011 19:08
cathleen:původně jsem chtěla dělat tvoje "bandurky"leč...melta doma nebyla,takže druhá alternativa byla tradiční"trojhránky" a nakonec na mě v "náhodných"jukly tyto bagetky..tak jsem je spáchala..jako vždy,máš pravdu,těstíčko je jak peřinka,moc dobře se s ním dělalo a vonělo to už v pečce..a to jsem omylem hmátla po sušeném česneku..a on to sušený,ale mědvědítak tam šly oba
tvary i patvaryjsem dělala různé
ale jsou výýborné
díky
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznu
tvary i patvaryjsem dělala různé
ale jsou výýborné
díky
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznu
20. 2. 2011 08:56
Rohlíky mi moc chutnaly a určitě je ještě udělám
Toto bylo moje první dílko z pekárny
Toto bylo moje první dílko z pekárny
15. 4. 2010 14:17
ROZHODNĚ LEPŠÍ NEZ Z KRAMU
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 4 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 17 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 37 minutami
Banánové lívance
Estermik uvařil před 37 minutami
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 42 minutami
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 58 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
AndreaAbb uvařila před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů