Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírové anglické bagety

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2008 18:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 129 kJ / 3 616 kcal
Bílkoviny113,00 g
Tuky71,32 g
Vláknina29,86 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy615,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.

Hotové bagety jsou dobré a syté.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Laurasuper

20. 3. 2010 16:48

Jsou dobré, ale ještě jsem nenašla recept, který by by nám doma chutnal, víc než kupované! Prostě pořád něco tomu chybí.:-))

Nadja Nadja

28. 2. 2010 15:27

:yes:+ bodík:yes:

Ája

28. 2. 2010 15:15

Chci se k tomuto receptu zeptat, jakou roli v něm hraje kefír. Co když kefír nedám, dá se něčím nahradit a co to potom s rohlíky po upečení "udělá"?

cathleen cathleen

10. 1. 2010 23:00

Jani,gramaz vsech surovin muzes o ctvrtinu nebo i polovinu snizit. To uz utahne kazda pecka :-D

Janka 46 Janka 46

10. 1. 2010 22:18

Vypadaji skvele:-*:yes: jenom jsem jeste nedavala do pekarny takove mnozstvi mouky:-O neni to na urcity druh pekarny? diky za odpoved:-)):-))

Iriska Iriska

20. 8. 2009 11:37

Ty mě k tomu pečení přinutíš :-)):-)):-)) Vypadá to fakt super :yes::yes: Máš boda

finneta

26. 6. 2009 14:23

dnes jsem je pekla. ale anglickou a sýr jsem dala dovnitř rohlíku (sýr jsem jakoby zabalila do anglické a to jako klasické plněné rohlíky zabalila) a byla to dokonalost. vážně jsou moc dobré, vláčné a i můj manžel s dcerou se ráno u snídaně dohadovali, kdo sní ten poslední kousek.:-D:-D dávám bodík :yes:

hekute

25. 1. 2009 20:21

Dnes jsem je dělala přesně dle receptu- jen z poloviční dávky a naprosto dokonalé...křupavé...no božííí...fakt Děkuji za skvělý recept:yes::-):-))

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 1. 2009 14:53

Žížalo, taky čekám na foto ;-)

spagetka spagetka

16. 1. 2009 15:01

Źížalko, to je dobře, žes to vyzkoušela i s jinou moukou, taky tu bílou nemusíme. A upeču to v troubě, tak jsem zvědavá ;-):-p

Paprika Paprika

16. 1. 2009 14:46

Žížalko, kde je fotka, já jsem teď na recepty, fotky a recenze k DP dost natěšená:-)):-)):-))

zizala zizala (moderátorka)

16. 1. 2009 13:16

Jsou fakt výborné, až budu mít chvilku, přidám foto. Nemám ráda jen bílou mouku, takže polovinu množství jsem dala celozrnnou a chlebovou. Pekla jsem s kastrůlkem vody v troubě, aby nebyla moc tvrdá kůrka a byly SUPER, rodina si mlaskala. :yes::-p:yes:

Marta

10. 1. 2009 20:58

Děkuji za rady a vyzkouším a dám vědět. Dík Marta:-)

cathleen cathleen

10. 1. 2009 09:01

Marti, kefír dávám normálně studený a jestli myslíte kvásek z droždí (tekutina, cukr, droždí):-?.....tak v pekárně ho netřeba, tam se dají suroviny v pořadí - tekutiny,sypké - a nemusíte se starat, vytáhnete teplé nakynuté těsto.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.:yes:

Marta

9. 1. 2009 15:46

Jenom mě zajímá ten kefír vlažný ,nebo studený a patří tam klasický kvásek.díkes:-? Marta

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny

Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Kefírové anglické bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkA3