Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 15:14
Jehněčí bych si dala s velkou chutí
1. 7. 2013 13:59
Chutná dobrota
1. 7. 2013 13:02
Ďakujem dievčatá za komentíky Ja si kupujem od sestrinho známeho celé jahňa, tak cca 4 mesačné, krásne vyčistené, naporcované na veľké diely. My to už iba opláchneme ešte raz a naporcujeme na porcie a zamrazíme. Jahňa od baču je
1. 7. 2013 12:07
Jednoduchý a moc dobrý recept, takové mám ráda. Jehněčí už také nějakou chvíli sháním. U nás v Hyperce i v Albertu jsem na jehněčí nenatrefila. Kouknu i v jiných marketech, ale většinou tam na to zapomenu +9
1. 7. 2013 09:44
Jana Remkova: Jani, víš, kde já získala jehněčí plecko? V mražáku v Albertu (supermarket) - přiznávám ale, že nebýt kamarádky prodavačky, kteá mě mírně nakopla, že tam je ve slevě, tak o tom nevím, neb do mražáků tam chodím leda tak pro zeleninové směsky. Teď už si zvykám a prohlížím pravý kout mražáku, kam dávaj slevy, občas jsou tam zajímavý věci, jukni taky.
1. 7. 2013 09:38
Hmm, kde vzít jehněčí, že jo..Paráda, Terezko!
30. 6. 2013 20:50
Hmmm
30. 6. 2013 20:41
Terezko, vypadá to moooc dobře
30. 6. 2013 18:55
Mňamka, s tím pórkem to musí být chutné
30. 6. 2013 18:47
Peknučké, šikula!
30. 6. 2013 18:46
tejaja: Jsi milá Terezko
30. 6. 2013 18:31
jarka skrobakova: Vymenila som hlavnú fotku za tú, čo sa ti páči
30. 6. 2013 18:31
Terezko, jehněčí - i skopové, máme moc rádi, je to krásný, jednoduchý recept+2
30. 6. 2013 18:31
+ 2. bod Mňam - olivy jsem delší dobu neměla, o jehněčím ani nemluvím...
30. 6. 2013 18:29
Jehněčí je delikatesa , líbí se mi rcp Ta poslední fotka je krásná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 3 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na pórku recepty z pórku jehněčí olivy jehněčí plec na pórku jehněčí albert olivy do mrazaku recepty albert jehněčí albert jehněčí pórek jednoduché moučníky
Suroviny: stehno jehněčí, pórek, olivy černé, cibule bílá, sůl, koření bílé mleté, paprika sušená sladká, olej
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
15 názorů