Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 19:57
10. 6. 2012 15:36
10. 6. 2012 10:55
10. 6. 2012 10:52
10. 6. 2012 08:08
9. 6. 2012 19:58
9. 6. 2012 19:55
9. 6. 2012 19:36
9. 6. 2012 19:31
Posílám bodík, foto super jedlé
9. 6. 2012 19:17
9. 6. 2012 18:58
9. 6. 2012 18:36
9. 6. 2012 18:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 12 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 8 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 8 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 8 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 9 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 9 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 11 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehnecí pecene jehnecí pecene naložené jehněčí jak naložit jehněčí maso jehněčí hřbet na česneku jak nalozit jehneci naložení jehněčího masa naložené jehněčí maso naložené jehněčí maso recept skopový hřbet recept pečené jehněčí na víně bylinky na jehněčí maso jehněčí na česneku nakladaný jehněčí hřbet naloženi jehneci kyty nakladane jehneci jak naložit skopové maso jak naložit jehneci kytu jehněčí plec na česneku jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny: maso jehněčí, kotleta jehněčí, rozmarýn, koření nové koření, slanina gazdovská, bobkový list, cibule červená, česnek, vývar hovězí, víno červené, sůl
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
13 názorů