Maďarský tokáň z hovězího masa
Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí však mnoho, proto se jako příloha hodí spíše rýže, těstoviny nebo maďarská tarhoňa.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 671 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 13,52 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2014 13:01
12. 3. 2014 13:00
12. 3. 2014 12:58
12. 3. 2014 12:58
12. 3. 2014 11:57
12. 3. 2014 11:51
12. 3. 2014 11:44
12. 3. 2014 11:20
12. 3. 2014 07:56
11. 3. 2014 21:14
Pokud dělám"tokáň"z předního,tak většinou v papiňáku.Nudličky masa jsou v něm měkké cca do 40minut,bez podlévání a hlídání šťávy
11. 3. 2014 20:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 6 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Banana split
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 20 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 1 minutou
Hrníčková tvarohová bábovka
Kosice uvařila před 37 minutami
Rýžový nákyp
Kikaa uvařil před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 1 hodinou
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 1 hodinou
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 2 hodinami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Další recepty
Tématické fráze: hovězi tokan maďarský tokáň hovězí tokáň recept maďarský hovězí tokáň hovězi přední krk recepty hovezi maso recepty hovězí přední krk recept recepty z hovězího masa recept z hovězího masa recepty na predni hovězí maso hovezi predni recepty recept na hovezi predni recepty hovězí tokan hovězí maďarský tokan tókáň s rýží hovězí přední recept recepty z hovězího předního masa hovězí tokáň s rýží dobrý recept na hovězí maso hovězí přední maso s těstovinami
Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, sůl, pepř mletý, sádlo
Maďarský tokáň z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnER
11 názorů