Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami

Omáčky Doba přípravy: 2-3 hodiny 0 názorů

Omáčky Doba přípravy: 2-3 hodiny 0 názorů

Suroviny cca 8-10

1 větší cibule
750 g hovězího masa - nakrájené na kostky
500 g pasírovaných loupaných rajčat
bazalka
oregano
pepř
sůl
středně velký pórek - nakrájený na nudličky
340 g Kunovjanky (od Hamé)
kečup
těstoviny
olej

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme maso a necháme 10-12 minut smažit.

  2. Do hrnce přidáme na maso s cibulí podle chuti sůl, pepř, trochu bazalky a oregána a pasírovaná rajčata - zamícháme a necháme mírně vařit na 60-90 minut (do té doby než maso nezměkne).

  3. Když je maso měkké - dáme pórek a kunovjanku, podle chuti je možné přidat ještě kečup. Vaříme cca ještě půl hodiny, aby i zelenina změkla. Podáváme s těstovinami. Můžeme posypat strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu Pórková omáčka s hovězím masem a s těstovinami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: porková omáčka hovězí na porku pórek s těstovinami porek omacka recepty z hovězího masa porkova omáčka s vepřovým masem hovezi s porkem hovězí maso na pórku hovězí recept těstoviny recepty recept omačka na těstoviny pórková omáčka s křenem hovězí maso s těstovinou omačka k hovězímu masu omáčky s těstovinami hovezí nudlicky s testovinami maso na pórku pórek s těstovinama kuřecí nudličky s pórkem a těstovinami pórková omáčka recept