Žampiony s brokolicí a cizrnou
Suroviny pro 6
6
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2017 10:50
Koukám na ten svůj recept zpětně a říkám si, že dnes opravdu cizrnu vařím podstatně déle nebo rovnou v papiňáku. Asi jsem před třemi lety měla lepší zuby A také mám vyzkoušeno, že se může máčet i ty tři dny, ale přesně, jak píše Míša, měním vodu 2 krát denně.
11. 5. 2017 10:04
Dobry den, recept je vyborny jen pro pripravu cizrny je minimalni doba namoceni 8 hodin, ale muze byt az 3dny aby naklicila, pokud ji nechate namocenou dele musi se menit 2x denne voda aby se nekazila
4. 4. 2014 18:31
Tak já nevím. V nejbližší době opět cizrnu uvařím jak jsem zvyklá a pořádně se zaměřím na to, jak jí vlastně dlouho koupu a pak vařím a dám vědět jestli jsem vám celou dobu kecala
3. 4. 2014 19:50
I mně se rcp moc líbí
3. 4. 2014 09:34
My máme cizrnu moc rádi a i když ji namáčím minimálně na 12 hodin, tak 10 minut na změknutí určitě nestačí. Možná v tlakáči, ale to nemám vyzkoušené. A to ji nevařím vyloženě na kaši, ale jen al dente, nemáme rádi luštěniny rozvařené.
3. 4. 2014 09:31
Díky za inspiraci na opravdu zdravé jídlo.V poslední době jsem přišla na chuť tepelně upravenému tofu,tak bych ho tam taky zkusila kousek přidat.A pokud máčíte cizrnu opravdu 24 hodin,tak se už dlouho nevaří.Tak maximálně 1/2 hodiny.Ale 10 minut se mi zdá málo.
3. 4. 2014 09:15
Recept se mi moc líbí,ale nedávno jsem vařila cizrnu a za deset minut hotová nebyla,pěkně dlouho jsem jí vařila,nevím kde byla chyba jestli u mě nebo u cizrny
2. 4. 2014 17:36
I mě se tento recept moc líbí
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrnyAle už jsem poněkud postarší a čím dál,tím více lenivějšítak kupuji cizrnu v plechovce
2. 4. 2014 00:30
Jana Remkova:Já jsem brokolici taky nekupovala,nechutnala mně a najednou se to změnilo a cpu ji všudeopravdu se člověku chutě mění a tento recept určitě vyzkouším,je o.k.
1. 4. 2014 21:57
Rozhodně zdravé. Když já od jisté doby nemůžu brokolici ani cítit. Nemůže za to, chudera! Každopádně máš ode mne plus za zdravé jídlo A stejně, jako Magdalenku mne napadlo, jestli té cizrně stačí ta doba varu??
1. 4. 2014 20:21
Taky se mi to moc líbí
1. 4. 2014 19:09
magdalenka: pokud se ta cizrna koupe opravdu od předešlého dne, tak to stačí
1. 4. 2014 19:04
Líbí se.
1. 4. 2014 18:59
Stačí tej cizrne taká krátka doba varu? Aby zmäkla, ja ju varím slabú hodinu. Ale falafel robím zo surovej, len smažením sa tepelne upraví. Dík - inak, rec. sa mi tiež páči.
1. 4. 2014 18:53
Mně se to zrovna dost líbí Je to hezky barevné, je tam hodně zeleniny a cizrnu mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 2 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 3 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 4 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 4 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Potěšte milovanou maminku na její svátek: Toprecepty nabízí slevu 33 % na své populární kuchařky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: studená rychlá večeře recept na zdravou večeři recepty na zdravou večeři zdravá a rychlá jídla rychla zdrava jidla rychlé zdravé jídlo zdravá večeře bez masa rychlá a zdravá jídla cizrna s brokolicí zdravé jídlo z brokolice studená večeře cizrna s tvarohem brokolice s cizrnou zdravé recepty s brokolicí večeře do 30minut zdravá rychlá jídla rychle a zdravé jidla zdravá večeře s tvarohem recept na rychlou a zdravou večeři zdrave recepty se zampiony
Suroviny: cizrna, brokolice, žampióny, cibule, olej olivový, cuketa
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
16 názorů