Prinsesstårta (Princeznin dort)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 068 kJ / 4 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,71 g |
Tuky | 282,68 g |
Vláknina | 2,33 g |
Cholesterol | 2,64 g |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 425,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Správně by měl tento dort být ze zelenkavého marcipánu a růžička růžová.
Zde velmi zdařilý videonávod k sestavení dortu:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2016 13:44
..nádhera, vyzkouším, když jsem viděla video, jak se potahuje..
30. 6. 2015 15:49
Tak tohle bych rozhodně ráda zkusila. Marcipán jsem si přivezla před nějakým časem z Německa a zatím nenašel uplatnění. Zelenkavý potah by se mi určitě moc nelíbil, takhle v přirozené barvě je to pro mě nejlákavější!
30. 6. 2015 12:03
Veľmi pekná torta. Určite ju skúsim upiecť, keď sa trochu ochladí
30. 6. 2015 11:41
Video není dostupné. Zkus najít jiný odkaz. A nechceš dát ten český název jako hlavní? Ale to je na tobě. Dort vypadá přitažlivě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 19 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 1 hodinou
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 12 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 12 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: https//seznam.cz videonávod na marcipánový na dorty moučník kolibřík dort prinsesstarta dortovy korpus ze škrobu jak rozkrojíme dortovy korpus
Suroviny: mouka hladká, škrob kukuřičný, cukr moučkový, vejce, voda, mléko plnotučné, lusk vanilkový, cukr, žloutek, škrob kukuřičný, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, džem malinový, marcipán
Prinsesstårta (Princeznin dort)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRXV
4 názory