Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Suroviny
Porce: 4-5 ( podľa veľkosti mäsa )
Nutriční hodnoty
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,13 g |
Tuky | 56,77 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2015 20:46
cecilka: Cecilka, radšej by som použila pór ako špargľu. Určite nič nepokazíš.
10. 7. 2015 17:41
Hneď ako prídem domov, urobím. Ale stopkový zeler určite nezoženiem a hádam nič nepokazím, keď ho nahradím pórom, prípadne konzervovanou špargľou
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
P.s. som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.
9. 7. 2015 23:13
Terezko, lákavý recept. Ovšem u nás jehněčí vidím tak na svátky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 41 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta recept jehněčí maso recepty kýta jehněčí kýta recepty jehněčí kýta jehněčí recepty jehněčí kýta recepty recept na spišskou pečeni kýta s párkem jehněčí kýta video
Suroviny: kýta jehněčí, párky, cibule, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, sůl, pepř
Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3GvA
3 názory