Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 527 kJ / 1 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,66 g |
Tuky | 67,50 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 574 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,02 g |
Sacharidy | 190,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je opsaný z magazínu Albert, fotka je MarcelyPa.
Takže, recept je její.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2015 11:11
Tak u nás Albert je,ale nechodím tam pravidelně a tak se též k magazínu dostávám jen občas a tento recept se mi moc líbí a tuto variantu neznám díky Jarouškovi za uveřejnění receptu
30. 8. 2015 09:55
jarda Kadic: Proč byste recept mazal, je zajímavý a rozhodně se neopakuje! Díky za rychlou iniciativu. Podobné knedlíky dělám, ale vařím je na páře jako kuličky. Tohle musím vyzkoušet, třeba k té houbové omáčce, jako uváděla MarcelaPa v rubrice Co dnes uvařit.
30. 8. 2015 09:36
Dík za recept. U nás není Albert a tak se k nám magazín nedostane. Určitě nejsme sami. Děkuju a dávám ti vděčně bod.
30. 8. 2015 09:07
V rubrice “Co dnes uvařit “ukázala MarcelaPa zajímavé knedliky.Protože jsem našel magazin,z kterého byly,tak jsem je opsal jako recept.Pokud se to nebude libit, nechám smazat.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 57 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 2 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 19 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 23 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 44 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: pečený karlovarský knedlík pecene karlovarske knedliky karlovarský knedlík pečený v troubě karlovarský knedlík pečený pečený knedlík karlovarský knedlík recept karlovarský knedlík karlovarský knedlík v troubě karlovarský pečený knedlík karlovarské pečené knedlíky bramborový knedlík albert recept pečene knedliky karlovarský knedlík z trouby karlovarský pečený knedlík v troubě karlovarske knedliky pečeně karlovarské knedlíky pečené v troubě pečeny knedlíky knedlík pečený pečeny karlovarsky knedlíky knedlik v troube
Suroviny: pečivo, žloutek, máslo, mléko plnotučné, petrželka zelená, mouka hrubá, sůl
Pečený karlovarský knedlík podle magazínu Albert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6LR
19 názorů