Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Rybí filé jsou kousky rybího masa, které se většinou vyrábí z méně tučných druhů, jako je treska, mořská štika (hejk), pangasius apod. Filé je sušší a nemá pevnou konzistenci, proto je dobré ho zapékat nebo smažit.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 123 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,31 g |
Tuky | 8,40 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 133,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2021 23:48
12. 10. 2020 20:09
12. 10. 2020 12:56
11. 10. 2020 14:48
V receptu "zapéct do růžova" je s 1 cm kolečky syrových brambor prostě nesmysl - 30 minut možná bude stačit, dle odrůdy brambor...ale zapéct do růžova je něco úplně jiného....
11. 10. 2020 14:33
28. 1. 2017 14:39
5. 11. 2015 22:10
5. 11. 2015 15:36
http://miric.unas.cz
5. 11. 2015 09:40
4. 11. 2015 15:51
4. 11. 2015 13:30
4. 11. 2015 13:21
4. 11. 2015 13:13
No dobře
Proč ale potom "Dusíme pod pokličkou cca 10 minut." ty nebohé rybičky
" a dáme zapéct dorůžova."
Syrové brambory (ve dvou vrstvách) dáme zapéct dorůžova?
No, možná to funguje..., ale připomíná to FRANCOUZSKÉ BRAMBORY a jaksi si nedokážu představit, že bych je dělal ze syrových brambor...
4. 11. 2015 11:10
3. 11. 2015 19:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno před 22 hodinami
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno 23. 5. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na paprice
prochajdam uvařila před 14 minutami
Margot koláč s jablky
Peter xx uvařila před 37 minutami
Zelný salát do zásoby
Alisa210 uvařila před 9 hodinami
Vepřová játra na uzené slanině
Gregusa uvařil před 10 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
Jarka888 uvařila před 11 hodinami
Kaše z ovesných vloček
danka1965 uvařila před 12 hodinami
Jahodovo - banánová marmeláda (meruňková višňová,....)
Daphico uvařila před 12 hodinami
Krtkův dort na plechu
mutinka uvařila před 12 hodinami
Košíčky z listového těsta na slano
CheSsy uvařila před 13 hodinami
Pikantní kuřecí nudličky s pomerančovou vůni
mirka.frolcova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Zapékané těstoviny - jednoduché a rychlé jídlo, které snadno připravíme na mnoho variant. Jaké jsou nejoblíbenější recepty
Brambory jsou nedílnou součástí české kuchyně - jsou velmi variabilní
Další recepty
Tématické fráze: zapečené file s bramborem zapečené rybí filé s brambory zapečené rybí filé s bramborem zapečené filé s brambory zapecene rybí filé zapečené rybí filé se zeleninou zapečené rybí filé se zeleninou a bramborami zapecene rybí filé recepty zapečene file zapékané rybí filé zapecene brambory s file rybi file se smetanou filé s bramborem recept na zapečené filé s bramborem recept na zapečené filé s brambory zapečené filé se sýrem a smetanou rybí filé zapečené s bramborem zapečené brambory s rybím filé filé se smetanou rybí filé na smetaně
Suroviny: filet rybí, vejce, smetana ke šlehání, česnek, brambory, máslo, koření kari, koření oregáno, sůl, pepř mletý, tuk
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BjX2
16 názorů