Filé pečené se smetanou a hořčicí

aja.g Kuchařka: aja.g

4 porce Ryby 4 názory

Suroviny

600 g rybího filé
0,25 l sladké smetany
2 lžíce hořčice (lepší je chuťově výraznější)
40 g másla
sůl
pepř
1 lžička citrónové šťávy
petrželová nať
tuk (na vymazání)
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly. Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem. Do smetany zašleháme hořčici, přidáme lžíci sekané petrželky, citrónovou šťávu, zamícháme a lžící naléváme na filé. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Filé pečené se smetanou a hořčicí

Tématické fráze: pecene file zapečené filé se smetanou filé pečené v troubě filé v troubě pečené rybí file pečene file v troube rybí file pečené v troubě file pecene pečené filé recept pečené filety pečené rybí filety pečené rybí filety v troubě pečení filé zapečené rybí filé se smetanou zapečené filé s hořčicí rybí filé se smetanou rybí filé na hořčici recept file v troube pečené file recepty rybí filé zapečené se smetanou

Zapomněl/a jsem heslo