Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 1. 2010 16:57

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 514 kJ / 1 557 kcal
Bílkoviny119,36 g
Tuky92,92 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 622 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy57,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirik50

25. 3. 2018 09:19

:yes:

bohdana

8. 2. 2010 22:59

:yes::yes::-K

verca22

7. 2. 2010 17:27

dobrej recept :yes::-)

thomassinno thomassinno

24. 1. 2010 17:30

Drahuško, filé snoubící se s chutí hub a zázvoru nemělo chybu :-)
Šimone, díky za komentář a Vám všem za bodíky :-8

drahulin drahulin

24. 1. 2010 17:28

Tome,to vypadá skvěle.Koupím file a vyzkouším.:-p

Saimi

24. 1. 2010 17:18

vypadá to dobře.Taky něco jiného než stereotyp.Určitě vyzkouším a dávám bod

ja

24. 1. 2010 14:36

vypada to dobre

thomassinno thomassinno

24. 1. 2010 10:49

Taky ryby miluju, Maruš ... díky za komentář :-8

Mária

23. 1. 2010 22:45

Ozaj skvostný recept .. milujem ryby v akékoľvek podobe, a tymto receptom si ma nadchol ...:yes::-K

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 21:02

Spagi do šparu nechodím, mám to z ruky, ale třeba bude v Globusu, ten mám pod nosem :-) Díky za tip ;-)

michsamant michsamant

23. 1. 2010 20:14

:-D:-D:-D

spagetka spagetka

23. 1. 2010 20:12

Tome, sušenou hlívu mají ve Šparu - teda Interspar, jinak splést se může každý, já hodila v Kaufu balíček do vozíku zas s tím, že to jsou žampiony a jaksi to byla zabalená krájená cibule.....:-8:-8:-8

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 20:09

Michsamant: sušenou hlívu jsem ještě neviděl, ale koukal jsem na ni na netu a nemusí být špatná :yes:... teda až na tu cenu :-(

michsamant michsamant

23. 1. 2010 19:40

ja kupujem susenu hlivu (lebo cerstvu nezozeniem) a je dobra,len ju treba namocit pred pouzitim asi na 15 minut

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 19:38

Lusi, já s hlívou nikdy problém neměl, kupuji ji pravidelně a je fakt super ...:-)
Muj poslední nákup v kauflandu však dopadl trošku jinak, popletl jsem hlívu se steakovými žampiony, ale i ty byly moooc mňamozní ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: zapecene rybí filé recepty zapecene brambory s rybou filé na houbách filé zapečené rybí filé na houbách zapečené rybí filé zapečené rybí file recept zapekane rybi file zapečené rybí filé v alobalu zapékané brambory s rybou recept zapékané rybí filé zapečené filé v alobalu recept zapečená ryba s bramborama zapékané filé s bramborem zapečené filé s bramborama zapečené rybý filé recept zapecena ryba zapečené ryby rybí filé zapečené zapečená ryba

Suroviny: filet rybí, smetana ke šlehání, brambory, sůl, pepř, kmín celý, zázvor mletý, koření adžika, koření houbová variace, houby sušené, vejce

TopRecepty.cz

Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROz0