Zelnáčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 418 kJ / 2 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,53 g |
Tuky | 92,17 g |
Vláknina | 42,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 10,42 g |
Sůl | 26,00 g |
Sacharidy | 338,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2009 11:12
Já se taky přidávám s bodíkem, je to k sežrání!
19. 4. 2009 10:10
vypadají velice chutně
19. 4. 2009 09:44
Sebeno, ty vypadají věru dobře, jsou nadýchané-žádné placky a když jeden do nich kousne,musí cítit, že jsou nadýchané(alespoň se mi tak jeví). Já je dělám se škvarkama, ale ty tvoje vyzkouším zaručeně-život je změna neukládám a máš to za bodíka
19. 4. 2009 08:58
Jsem moc ráda, že je tu recept na zelňáčky. Jednou jsem je koupila přímo čerstvé z pekárny v jednom městě a od té doby se po nich koukám všude, protože mi moc chutnaly. Už si je ukládám a dávám bodík, protože tyto vypadají dobře nejen chuťově, ale i vzhledově.
19. 4. 2009 07:50
Sebenoto vypadá moc dobře.Přemýšlím že by z toho byla velmi dobrá večeře,k tomu skleničku piva a venkovní posezení by bylo dokonalé.Určitě vyzkouším co nejdříve.A protože syn moc zelí nemusí zamíchám mu tam různé sýry a salámy a určitě si taky pošmákne
19. 4. 2009 07:45
Sakryšty. To se mi moc líbí.+bodík
19. 4. 2009 07:41
Dobréééé
19. 4. 2009 07:10
Nádhera, už si počítám v hlavě rovnou na dvě dávky, velmi sympatický receptík - hlavně kvůli slanince - do nynější doby jsem dělala se škvarkama, toto se mi zdá rychlejší, ne vždy mám škvarky po ruce Ozkouším asi už dneska
19. 4. 2009 00:09
Tak tyhle zelňáčky určitě vyzkouším, já je dělám jinak, ale ty tvoje vypadají nádherně i ten postup a fotky máš pěkné to je ode mě za bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 1 hodinou
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 2 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 3 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 3 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zelné placky pečené na pánvi a v troubě. Nejlepší zelňáky podle našich babiček
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Potěšte milovanou maminku na její svátek: Toprecepty nabízí slevu 33 % na své populární kuchařky
Další recepty
Tématické fráze: zelnačky zelnačka zelňačka recept zelňáče recept na zelnačku recepty zelnačka zelnáč recept zelnacky kynute placky z kys.zeli zelnaky zitna mouka zelnáč¨ky zelňáčky z kynutého těsta bulky plněné kys.zelím a anglickou skvarkove zelnaky zelníky bez lepku kynute zelnaky zelňáčky recept křupavé zelnáky zelňáky z listového těsta recept zelňáky z listového těsta
Suroviny: mouka žitná, mouka pšeničná, sůl, kmín celý, pepř, cibule, zelí kysané, slanina anglická, voda, droždí, cukr, olej
Zelnáčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj75
24 názorů