Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,86 g |
Tuky | 167,44 g |
Vláknina | 63,65 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2023 22:55
19. 1. 2016 11:10
18. 1. 2016 17:30
16. 1. 2016 21:07
16. 1. 2016 20:57
16. 1. 2016 18:29
16. 1. 2016 18:23
16. 1. 2016 17:43
16. 1. 2016 17:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Banana split
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 14 minutami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 16 minutami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 16 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 59 minutami
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 1 hodinou
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 1 hodinou
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 2 hodinami
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 2 hodinami
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí krk recepty hovězí krk pečený hovězí krk hovězí krček hovezi krk recept hovězí krk příprava hovězí krk na zelenině hovězí krk cena jak pripravit hovězí krk pečený krček hovězí krk pečený na zelenině recepty z hovězího krku hovězí krk na z celeru květákovo celerové pyré recept na hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí veverka recept jak připravit hovězí krk recepty hovězí krk s bramborovou kaší hovězí krk top recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl
Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mx43
9 názorů