Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí špízy

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

11. 2. 2016 07:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 973 kJ / 1 189 kcal
Bílkoviny262,60 g
Tuky11,30 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy8,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

11. 2. 2016 09:17

Úžasně jednoduché a už od pohledu výborné - jazyk by hned věděl, nač se má těšit:-D:yes:

Drahos z kamene Drahos z kamene

11. 2. 2016 08:24

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí špízy rybí špíz rybi spiz spiz z tresky vyborne rybi spizy rybí recepty recept rybi spiz rybi spizy recept rybi spizi recept recept rybi špizy špízy z ryb špíz z filety pstruha

Suroviny: candát, čerstvé bylinky, žampióny, cuketa, sůl, pepř bílý, máslo, olej, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Rybí špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rokL

Naposledy jste si prohlédli