Rybí špízy
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 973 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,60 g |
Tuky | 11,30 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 8,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2023 07:35
recept se mi moc líbí, velmi lákavé rybičky mňam
13. 2. 2016 14:03
cecilka: Tak to jsem ráda, že se povedlo a chutnalo. Děkuji za pochvalu
13. 2. 2016 13:40
zizala: Dokonáno jest, obed hotový, s točením do roládky som mala síce trochu problémy, ale výsledok, hotový skovst. No a este, nemala som cuketu, nahradila som ju zelenou paprikou,no myslím si, ze na kvalite originálneho receptu to neubralo. ešte raz, , škoda, že nemôžem udeliť ďalší bod. no a samozrejme, bylinky, čerstvé, som tam dala, pestujem si ich v kvetináčoch. Želám pekný deň a samozrejme aj víkend.
12. 2. 2016 21:51
Dobrá ryba v moc hezké úpravě+
12. 2. 2016 16:04
Pěkný receptík
12. 2. 2016 12:42
zizala: Ja tiež pangasov moc nemusím, no ostala mi ešte posledná fileta, tak čo s ňou, skúsim z nej vykúzliť ,podľa tvojho receptu, niečo . Potom sa podelím o výsledok, takže,prosím, drž
12. 2. 2016 12:10
cecilka: Dej k němu nějakou bylinku a bude to v pohodě. Pangasa někdy taky kupuju, manžel ho má rád, že není cítit rybinou a nemá kosti, tedy pro něj dvě výhody proti jiným rybám
12. 2. 2016 12:06
,vďaka za skvelu inšpiráciu na sobotňajší obed,iba verím, že to bude také skvelé ako pôvodný recept, k dispozícii mám totiž iba pangasa
12. 2. 2016 07:18
tejaja:Anna Kocikova:magdalenka: Děkuji
11. 2. 2016 22:24
to je krásne...
11. 2. 2016 20:46
Já bych si moc pochutnala
Děkuji za príma recept
Děkuji za príma recept
11. 2. 2016 19:53
Mne by to chutilo aj bez prílohy, len so zeleninovým šalátom.
11. 2. 2016 19:51
Děkuji za milé komentáře
11. 2. 2016 19:31
Za mne ryby ano, v jakékoli úpravě +5
11. 2. 2016 11:47
To je moc hezký receptíkhned bych si také dala,tresku mám,tak to brzy udělám+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 13 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 16 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 26 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 29 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 54 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ryba by na vánočním stole neměla chybět. Ne každý je milovník kaprů. Co místo něj zvolit?
Desatero rad na téma grilování ryb: Které ryby vybrat, jak je okořenit a jak opéct
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: rybí špízy rybí špíz rybi spiz spiz z tresky vyborne rybi spizy rybí recepty recept rybi spiz rybi spizy recept rybi spizi recept recept rybi špizy špízy z ryb špíz z filety pstruha
Suroviny: candát, čerstvé bylinky, žampióny, cuketa, sůl, pepř bílý, máslo, olej, šťáva citronová
Rybí špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rokL
17 názorů