Langoše III.
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 15,05 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 555,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zemiak v ceste spôsobuje, že langoš aj po dlhšom čase ostane vnútri mäkký, dá sa relat. dobre zohriať v MW.
Našla som tu niekoľko receptov na prípravu langošov, tento má odchýlky, preto si dovoľujem ho tu ponechať.
K hustým polievkam (fazuľa s klobásou, zelňačka a pod.)je ideálny druhý chod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2010 14:52
9. 6. 2010 09:32
7. 7. 2009 08:40
7. 7. 2009 08:32
pa.
7. 7. 2009 08:24
6. 7. 2009 20:09
6. 7. 2009 17:57
24. 4. 2009 21:17
24. 4. 2009 21:04
24. 4. 2009 19:47
24. 4. 2009 15:47
A ak nemáme hladkú múku, kľudne dajte polohrubú.
Niekto zas robí cesto iba z múky, vody a droždia.
Pôvodne sa lángoše piekli z chlebového cesta pri pečení chleba.
24. 4. 2009 14:59
24. 4. 2009 13:50
24. 4. 2009 13:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 37 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 6 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 27 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 13 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: langoše langoše recept příprava langošů recept na langose nadýchané langoše recept langoše langoš recept langoše v prášku cesto na langoše langoš langoše z prášku do pečiva příprava langoše domáce langoše langose recepty recepty na langoše langose priprava langos recepty langoše s bramborou dobre langose priprava langosov
Suroviny: mouka hladká, brambory, droždí, cukr, sůl, voda
Langoše III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2Ol
14 názorů