Langoše

www.toprecepty.cz Kuchař:

Bezmasá jídla 17 názorů

56
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Suroviny

400g hladké mouky
30g droždí
2 vařené brambory
1 lžíce oleje
1 dl vlažného mléka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si kvásek, zaděláme na tužší těsto a necháme hodinu vykynout.

  2. Mokrou dlaní tvoříme placky velikosti dlaně, které uprostřed natrhneme. Pečeme je v horkém oleji. První stranu pod pokličkou, druhou odkrytou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Langoše

  • LENKA LENKA(neregistrovaný)

    Skuste to s tatarkou a porkem!!!!! JE TO DOBROTA!!!! ASPOŇ MĚ TO CHUTNÁ!!!!
    TADY JE ODKAZ NA RECEPT:
    http://www.video-recepty.com/langose-s-tatarkou-a-...
    :yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    ....mmh langoše ty miluju my je dneska vaříme k obědu tak teda doufám že se nám povedou vypadaj tedy dobře tak uvidíme jaký budou ale snad dobrý:-! :yes::yes::-K:-K;-);-):-)):yes::yes::;-)

    Odpovědět

  • daniela daniela(neregistrovaná)

    jsou nejlepší:yes: mohu doporučit:-K:-)):yes:

    Odpovědět

  • Tomáš Tomáš(neregistrovaný)

    mi je budeme teprve dělat:-)

    Odpovědět

  • ferda30 ferda30

    Výborné:yes: Těsto jsem si dělala v DP:-8 Část udělala hned a zbytek vydržel do odpoledne v lednici a byl snad ještě lepší! I když je to trošku nezdravé, tak jednou za čas;-)

    Odpovědět

  • KATKA KATKA(neregistrovaný)

    Jsou skvělé,mohu doporučit.:-):yes:

    Odpovědět

  • gurman gurman(neregistrovaný)

    skvárova marie:věčinou vydrží tak týden takže je zbytečné:-).pokud ti nevydrželi bude chyba jinde pokud nepoužíváš základní recept tak to nevím ale když tam přidáš zbytečnodti jako jogurt,vajíčko,mělo byto vydržet méně.ale stejnak to vydrží tři dny.

    Odpovědět

  • skvárova marie skvárova marie(neregistrovaný)

    Muže mi někdo poradit,aby mi těsto na langoše vydrželo 3dny v lednici prosím o recept!děkuji

    Odpovědět

  • janatka janatka

    S vařenými brambory to dělám je to vláčné !!:yes:

    Odpovědět

  • Lucasinka Lucasinka

    mam takovy zaludny dotazek - lze pouzit i drozdi susene? Cerstve nemohu sehnat :-(

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Anetko, to jsi teda šikovná:yes: Abys nebyla celá od těsta, tak si příště dej na plochý talíř trošičku oleje, ruce si taky potři olejem a na tom talíři vytvaruješ rukama langoše a dáš je smažit. Máš sice mastné ruce, ale je to lepší, než je mít od nalepeného těsta:-));-)

    Odpovědět

  • anetka anetka(neregistrovaná)

    myslim že to je dobry recept mim rodicum to chutna a to je mi teprve 11 ja sem to jeste nechutnala protoze tet to jeste dodelavam a sem cela od testa:-D moc dekuji za radu s pozdravem aneta barochova

    Odpovědět

  • Hanka Hanka(neregistrovaná)

    No,tak jsem je včera zkoušela a moc dobré nejsou,lepší jsou bez těch brambor,já tam ještě přidávám zakysanou smetanu,langoše se vůbec nelepí a hlavně se tak moc nenafouknou:-O:-D

    Odpovědět

  • pjutr pjutr(neregistrovaný)

    tak da se to:-//

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Langoše sa netrhajú, treba ich vyťahovať od stredu k okrajom a oni potom budú v strede tenučké a ku okrajom hrubšie.:-D A odkryté, hotové sú veľmi rýchlo, netreba prikrývať

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo