

Langoše
Suroviny
- 400g hladké mouky
- 30g droždí
- 2 vařené brambory
- 1 lžíce oleje
- 1 dl vlažného mléka
- sůl
Postup přípravy receptu
Připravíme si kvásek, zaděláme na tužší těsto a necháme hodinu vykynout.
Mokrou dlaní tvoříme placky velikosti dlaně, které uprostřed natrhneme. Pečeme je v horkém oleji. První stranu pod pokličkou, druhou odkrytou.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 284 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Langoše
-
Skuste to s tatarkou a porkem!!!!! JE TO DOBROTA!!!! ASPOŇ MĚ TO CHUTNÁ!!!!
TADY JE ODKAZ NA RECEPT:
http://www.video-recepty.com/langose-s-tatarkou-a-...
-
....mmh langoše ty miluju my je dneska vaříme k obědu tak teda doufám že se nám povedou vypadaj tedy dobře tak uvidíme jaký budou ale snad dobrý
:
-
jsou nejlepší
mohu doporučit
-
mi je budeme teprve dělat
-
Výborné
Těsto jsem si dělala v DP
Část udělala hned a zbytek vydržel do odpoledne v lednici a byl snad ještě lepší! I když je to trošku nezdravé, tak jednou za čas
-
Jsou skvělé,mohu doporučit.
-
skvárova marie:věčinou vydrží tak týden takže je zbytečné
.pokud ti nevydrželi bude chyba jinde pokud nepoužíváš základní recept tak to nevím ale když tam přidáš zbytečnodti jako jogurt,vajíčko,mělo byto vydržet méně.ale stejnak to vydrží tři dny.
-
Muže mi někdo poradit,aby mi těsto na langoše vydrželo 3dny v lednici prosím o recept!děkuji
-
S vařenými brambory to dělám je to vláčné !!
-
mam takovy zaludny dotazek - lze pouzit i drozdi susene? Cerstve nemohu sehnat
-
Anetko, to jsi teda šikovná
Abys nebyla celá od těsta, tak si příště dej na plochý talíř trošičku oleje, ruce si taky potři olejem a na tom talíři vytvaruješ rukama langoše a dáš je smažit. Máš sice mastné ruce, ale je to lepší, než je mít od nalepeného těsta
-
myslim že to je dobry recept mim rodicum to chutna a to je mi teprve 11 ja sem to jeste nechutnala protoze tet to jeste dodelavam a sem cela od testa
moc dekuji za radu s pozdravem aneta barochova
-
No,tak jsem je včera zkoušela a moc dobré nejsou,lepší jsou bez těch brambor,já tam ještě přidávám zakysanou smetanu,langoše se vůbec nelepí a hlavně se tak moc nenafouknou
-
tak da se to
-
Langoše sa netrhajú, treba ich vyťahovať od stredu k okrajom a oni potom budú v strede tenučké a ku okrajom hrubšie.
A odkryté, hotové sú veľmi rýchlo, netreba prikrývať