Pavliny halušky
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept jsem dnes získal od mé kolegyňky Pavly Králové a tak mě zaujal, že jsem šel koupit hlávku zelí a recept vyzkoušel.
Postup na halušky je můj, mám ho odzkoušený a halušky všem chutnají. To abych předešel polemikám, tak k mixovaným bramborám a hladké mouce jsem přišel na východním Slovensku a k vajíčku do halušek vo Valči pod Martinem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2009 23:44
Vypadá to nádherně, už delší dobu mám velkou chuť ochutnat halušky. Tak určitě vyzkouším. Dávám bodík
30. 4. 2009 21:40
Jendo, zase recept od tebe, na který se mi sbíhají sliny Halušky miluji jak brynzové tak se zelím, ale takto upravené, to musí být opravdu pochoutka. Brambory mixuji často i já, podle toho, jak spěchám. Ukládám a dávám bod!
30. 4. 2009 11:24
hej ta je uplne uzasna...no a ked uz budeme mat tu kategoriu *vychytavky*..tak hned jendo1 musis tu lienku, panbozkovukravicku resp. berusku tam vlozit..
30. 4. 2009 11:21
jééé a ta beruška krásná ředkvičková!!! no paráda!!
29. 4. 2009 16:32
Halušky miluju a tyhle možná budou ještě lepší než v obvyklé úpravě...
Hezký recept, překrásné fotky
Hezký recept, překrásné fotky
29. 4. 2009 10:36
...Jendo v mém případě by pan Pavlov mohl zkoumat podmíněné reflexy...
29. 4. 2009 08:27
Milý Jendo,
myslela som si, že čo sa halušiek týka, že ma už neprekvapí nič. A hlboko som sa mýlila!
Ja toto robievam s širokými domácimi rezancami (nudle), kapustu pomaly dusím iba na platni, nešetrím čiernym korením, pivečko k tomu...Slovom, jedno z mojich súkromných TOP.
Posielam pozdrav Pavle i Tebe!
myslela som si, že čo sa halušiek týka, že ma už neprekvapí nič. A hlboko som sa mýlila!
Ja toto robievam s širokými domácimi rezancami (nudle), kapustu pomaly dusím iba na platni, nešetrím čiernym korením, pivečko k tomu...Slovom, jedno z mojich súkromných TOP.
Posielam pozdrav Pavle i Tebe!
29. 4. 2009 08:04
Jendo včera jsem je měl, ale takové normální. Jen halušky, uzené kousky a zelí. Ty tvoje je přímo bomba.A k tomu dobré piviště. Samo nebíčko. +bodík
28. 4. 2009 22:22
Jani, vůbec mi nejde o to, abych byl v Top. Samozřejmě ta vaše zpětná vazba mě moc těší, ale já ty recepty vkládám, abych se podělil s ostatními o své, převzaté a zajímavé recepty, zkušenosti a nápady.
28. 4. 2009 22:15
Výborných jídel není nikdy dost a variant na skvělé halušky taky ne
28. 4. 2009 22:15
Jani,Bibinko, klasické strapačky (s kyselým zelím) dělávám běžně, mě však zaujalo to hlávkové zelí a jeho příprava v troubě. Poměry zelové směsi jsou od pasu a jak mi Pavla řekla, skutečně se při zapékání nemusí podlévat.
28. 4. 2009 22:08
Ale že si vyhraješ s tím jídlem co dávám bodík
28. 4. 2009 21:58
Bože.. Ty fakt chceš mít všechny recepty v Top, co?
28. 4. 2009 21:57
Jendo, takhle pozdě mé oblíbené jídloúplnej hřích,kdybych to bývala věděla, tak jsem to raději vůůůbec neotvírala-díky práci dřív nemůžeš, tak ti promíjím, ale ty chutě jsou hrozný
Ukládám si recept a výhledově udělám. Já k nim používám kyselé zelí a škvarky(to miluju), s hlávkovým zelím jsem je nejedla, tak bude změna, protože coprotože život je o změně, jak se říká. A posílám bodíka
Ukládám si recept a výhledově udělám. Já k nim používám kyselé zelí a škvarky(to miluju), s hlávkovým zelím jsem je nejedla, tak bude změna, protože coprotože život je o změně, jak se říká. A posílám bodíka
28. 4. 2009 21:42
To vypadá hodně jedle a ty krásné fotky dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 32 minutami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 6 minutami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 7 minutami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 1 hodinou
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 4 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 14 hodinami
Kynuté knedlíky se sladkou náplní
bohdana uvařila před 14 hodinami
Smažená niva se slaninou a listovým špenátem
Hanes uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Dvojctihodné koláčky podle receptu Jiřiny Bohdalové: Voní máslem a povidly a vydrží dlouho vláčné
Pavel Berky nabídl recept na speciální sladký chléb, který pekl pro Jana Krause: Dlouho jsem váhal, co mu přinesu, přiznává
Další recepty
Tématické fráze: halušky halusky se zelim halusky recept halušky se zelím a uzeným masem recept halusky se zelim a uzenym recept recept halušky recepty halušky halušky z hladké mouky jak udělat halušky bramborové halušky recept halusky se zelim a uzenym domaci halusky recept halusky z mouky halušky videorecept recept na halušky se zelím haluškovač top recepty halušky halušky se zelím a uzeným videorecept halušky s kyselým zelím přesolené zelí
Suroviny: zelí hlávkové, slanina uzená, šunka, čabajka, cibule, sůl, kmín drcený, pepř, brambory, mouka hladká, vejce, sůl
Pavliny halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3lOM
30 názorů