Pitipanna (vraž do pánve)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento jednoduchý recept jsem si přivezla ze Švédska. Tam se říká, že doma je tam, kde víš co je v Pitipanně. Z toho vyplývá, že můžeš použít opravdu jakékoliv pečené maso a všechny suroviny dle chuti a možností. Dá se připravovat i na pánvi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2016 18:12
18. 5. 2016 13:07
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 36 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 51 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kureci pitipanna pecene maso na kostky s volskym okem svedska zeleninova panev zeleninová pitipanna
Suroviny: brambory, cibule, maso pečené, řepa červená, vejce, kečup sladký, sůl, pepř, olej
Pitipanna (vraž do pánve)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qn17
2 názory