Opečené brambory s volským okem

clupmi Kuchař: clupmi

Doba přípravy: 15 minut 1 porce Pro začátečníky 2 názory

Suroviny

vařené brambory
3 vejce
olej
sůl
pepř
tatarská omáčka
chléb
sterilovaná okurka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory, které nám zůstaly z předchozích jídel a máme je v lednici, nakrájíme na plátky. Na pánvi s trochou slunečnicového oleje je restujeme a obracíme, až jsou pokud možno ze všech stran zlatavé.

  2. Pak do nich opatrně vyklepneme vejce, aby zůstaly žloutky v celku (pokud se nějaký rozteče, nic se nestane). Posolíme a opepříme a na mírném ohni necháme bílky ztuhnout.

  3. Vhodnou přílohou je tatarská omáčka, chléb. Kdo chce a má rád i kyselá okurka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Opečené brambory s volským okem

  • casino casino

    No, občas vařívám cosi podobného...
    ...akorát místo včerejších brambor zpracuji předpředvčerejší chleba;-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Brambory 100x jinak:-D

    Odpovědět

Tématické fráze: volské oko s bramborem opečené brambory s přílohou bramborák s volským okem recept opečené brambory s uzeným a vejcem volské oko recept brambory s volslym okem recepty na opečené brambory volské oko a štouchané brambory uzené s volským okem šťouchané brambory se šunkou a volským okem brambory s okem www,nova.cz dobroty