Klobásový guláš naruby
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 803 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,23 g |
Tuky | 68,05 g |
Vláknina | 14,51 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 41,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč je to guláš naruby? Co vím, tak se obvykle zahušťuje (krom jiného) moukou na samotném konci vaření. Tentokrát je to právě naopak – mouka je jednou z prvních použitých ingrediencí. Proto NARUBY. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/klobasovy-gulas-naru...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2016 21:38
Hlas ode mne do Tvé volební urny přibyl i tak a to zejména proto, že půvab tohoto receptu IMHO spočívá v tom, že se mouce (zasmážce) nemůže stát, že by se neprovařila
Jako další zdařilou finesu vidím v tom, že mezi vsypáním papriky a dalším úpravou směs minutu odpočívá (tedy vyjma míchání) (velmi důležitý parametr)
No a konečně "točený", "tvorba názvosloví produktů nejen masného průmyslu" a další finty za účelem zmatení spotřebitelů - to by si zasloužilo vlastní zvláštní speciální kapitolu třeba pod názvem "Rozkrytí marketingových úskoků"
22. 9. 2016 20:55
22. 9. 2016 18:02
TvojeTaro, není to sice volební guláš, ale jestli přidáš ještě alespoň jeden brambor, tak Ti dám svůj hlas
A v souvislosti s debatou o točených salámech se přidávám na volební stranu JehoTary - "Maďarský točený" se opravdu vyskytuje i v naší Bille, a to je, prosím, dálný východ naší vlasti
22. 9. 2016 14:57
22. 9. 2016 14:19
22. 9. 2016 13:25
21. 9. 2016 16:40
21. 9. 2016 13:44
21. 9. 2016 13:37
No, čtu rcp už potřetí a furt mi uniká proč NARUBY (velmi podobně dělám brguláš)
21. 9. 2016 12:28
21. 9. 2016 12:26
21. 9. 2016 12:24
21. 9. 2016 12:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 18 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 56 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: klobáskovy gulas klobáskový guláš recept guláš ze salámu gulas z toceneho salamu klobasoby guláš recept klobaskovy guláš recepty salámový guláš kolobasovy guláš recept brgulaš maďarska čabajka jako guláš pravý kotlíkový guláš klobásový bramborový gulas klobáskový kotlíky recept na klobaskovy gulas klobáskovýguláš recepty naruby volební guláš recept klobásový guláš s brambory recept salamovy gulas klobáskový guláš speciality
Suroviny: salám točený maďarský, cibule, mouka, sádlo, paprika sušená sladká, pyré rajčatové, česnek, mrkev, brambory, pepř, majoránka, voda
Klobásový guláš naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0rmv
13 názorů