jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Buchta ORGASMUS

Buchta ORGASMUS
nahoru
Buchta ORGASMUS Buchta ORGASMUS Buchta ORGASMUS
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy

Suroviny:

Těsto: 1 střední konzerva ananasu,1 hrnek cukru krupice, 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky,2 vejce,2 lžičky sody,1 prdopeč

Krém: 2 pomazánkové másla,1/2 hrnku mletého cukru,1 vanilkový cukr,2 pol.lžíce vanilkového pudinku - prášek

Čokoláda - na polití,sekané ořechy - na posypání.

Postup přípravy receptu

Ananas i se šťávou rozmixujeme ponorným šlehačem a přimícháme ostatní ingredience.Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu cca 15 - 20 minut.
Po upečení necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém (zase vše umixovat dohromady).
Na vychladlé těsto natřeme krém,polijeme cik-cak čokoládou a posypeme sekanými ořechy (popř. mandlemi).Dáme dobře vychladit,stačí tak hodinka.

Poznámka

Krém si připravuji již během pečení buchty a pak ho ještě šupnu na chvilku do lednice na ztuhnutí,lépe se pak roztírá.Je to rychlá a móóóc dobrá buchta.....

Autor Autor: (Martina Lukášová)
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Buchta ORGASMUS"

autor: Monýsek (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.07.2014 19:49:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak přátelé...Měla jsem z toho strach vhledem k Vašim komentářům,ALE je famoooznííí.Teda je pravda,že je ten recept blbě napsanej-teda pro toho,kdo to ještě nepekl,nebo nejni moc zběhlý.Takže:Do těsta opravdu dejte jen žloutky a z bílků udělějte sníh.A pak do toho krému patří pudink za studena-dr.Otker,a dala jsem ho tam celý.Než se buchta upeče,ten krém si připravte a šoupněte ho do lednice.Pak dejte na vychladlou buchtu,polejte tou čokoškou a šup znova do lednice.FAKT MNAMKA:)

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.07.2014 19:25:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď jsem dodělala a byla by úplně luxusní jenže krém mám šíleně přeslazený a dala jsem tam jen pul hrnku jak se píšesmajlik

autor: Broňka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.07.2014 09:58:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu vynikající vynikající dezetr,rychlí ,není náročnýsmajliksmajliksmajlik

autor: Pavla (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.05.2014 13:12:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednoduchá na přípravu a vynikající smajlik

vloženo: 04.05.2014 11:39:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anet:to je prášek do pečivasmajlik

autor: Anet (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2014 11:21:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

co je ten prdopeč? děkuji předem

autor: Jaruš (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2014 14:47:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je výborná smajliksmajlik a zatím nejlepší recept,právě na tyto řezy - opravdu ORGASMUS smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: hihi (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2013 23:27:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvela buchta,povedla se mi hned na poprve. Doporucuji smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.11.2013 19:31:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak za nás musím říct, že nás buchta moc neoslovila smajlik strašně jsem se na ni těšila a jsem zklamaná smajlik Tak jdu pátrat po něčem dalším smajlikpečení zdar smajlik

autor: Barušák (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.10.2013 21:58:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takže pudingový prášek - nevařím puding, ano? :)

autor: Myšák (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.05.2013 15:09:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Manželka mi dala kousek ke kávě, nemohu říct nic jiného než vynikající. Doporučuji!!!!! smajlik

autor: D (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.03.2013 11:30:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pepina:
To ze je tam pudinkovy prasek nicemu nevadi - nejsme fajnovky.-) a ze je tam pudinkovej prasek v pom. masle tak to je ORIGINAL recept...s uctou D

autor: Danca (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.03.2013 11:28:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja ji pecu pravidelne a je vyborna a kdyz se tam da temer cela velka plechovka ananasu- tak buchta je vice vlhkasmajliksmajlik

autor: KatkaP (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.03.2013 13:02:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná buchta!! Na to, že nejsem nějaká extra pekařka, tak se mi hned na poprvé povedla a všem moooc chutnala.. recept posílám dál a díky :)

autor: radushenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.02.2013 21:45:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak buchtu pecu pravidelne jednou dvakrat za mesic a nikdy jsem nedelila bilky zloutky vzdycky vse dohromady a krem jedine z uvareneho pudinku pomazankove maslo cukr a orechy cokolada a nebo jen cokolada.jeste se nestalo ze by se nepovedla je vytecna a fakt orgasmus smajliksmajlik

autor: Aja (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.02.2013 16:28:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

buchta mela opravdu uspech! vyborny recept!smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2013 15:05:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ale je tu jeden problém měl jsem velké chutě na sex......smajliksmajlik

autor: Dagmar (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2012 11:40:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

karlos:smajlik tak jdu taky péct.....

autor: Karolina (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.10.2012 16:12:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikkarlos:smajlik

autor: barbora (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.05.2012 10:31:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccdobré smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Pepina (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.04.2012 09:42:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, no vůbec vám nezávidím, pojídat v krému v pomazákovém másle pudingový prášek. V jiném popisu na tento moučník najdete, že se dá do krému použít 1 puding kupovaný nebo se puding uvaří z 0,5 puding. prášku a 200 ml mléka.
Moučník je výborný, dobrou chuť.

autor: srettka
vloženo: 04.03.2012 16:00:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

karlos:tak zaskočil sousedsmajliksmajliksmajlik

autor: karlos (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.03.2012 15:42:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dobrá buchta, ale ten orgasmus měla manželka již během pečení, protože jí to při práci moc slušelo a jak se ohýbala do trouby ...

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.12.2011 15:05:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dobrá, jen jsem tam dala broskve a opravdu povedené

autor: macek44 (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.11.2011 11:36:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je moc dobrá.šlehla jsem bílky, žloutky s cukrem,jeden žloutek jsem přidala.dala jsem 3 pom.másla a je to akorát.mám velký plech.je krásně nadýchaná a s mandarinkama má krásnou barvu.smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.11.2011 13:29:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anička:Ale tam patří ten obyčejný pudingový prášek...smajlik

autor: Anička (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.10.2011 16:58:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak já jsem zkoušela už dvakrát, jednou hrozné fiasko a po druhé už to bylo dobré... poprvé mi těsto taky vůbec nevyběhlo, opravdu to chce si bílky nechat na konec a vyšlehat z toho sníh až poté přimíchat :) .. a ještě jedna začátečnická chyba, zmátl mě trochu ten puding, jak je u toho psané prášek, ta jsem tam fikla ten normální, jenže to opravdu chuťově není nic moc extra :)) možná by pro ty blbce chtělo napsat puding bez vaření :))

autor: Rez (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2011 09:57:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no je to mňamka veliká, už při pečení jsem vše olizovala smajliksmajlik

autor: Nikča (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.09.2011 13:12:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Petulek (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.07.2011 13:21:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zatím jsem tento recept zkoušela jen jednou, také jsem smíchala vše dohromady a buchta se povedla. A jak byla výborná, o víkendu se do ní zase pustím, je to opravdová mňamka!!!!!

autor: Lukyna
vloženo: 24.07.2011 23:05:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je divné,já nic nešlehám.Normálně to všechno nasypu do mísy,smíchám dohromady,nakonec přidám pr.do peč. a sodu a vyleju na vymazaný a vysypaný plech.Ještě se mi nestalo,aby mi to nevyběhlo,vždycky je dost velká,někdy i 3 cm (i více).To bude chyba někde jindesmajlik

autor: mariem (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.07.2011 17:40:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak bohužel se nepovedlo, ačkoliv jsem se snažila vše dodržet - těsto mi vůbec \"nevyběhlo\", je to takové zdrclé, až teď jsem si v komentářích přečetla, že žloutky je nutné vyšlehat zvlášť s cukrem a přidat sníh z bílků... možná by to bylo dobré uvést přímo v receptu, a ne jen dvě celá vejce...smajlik

autor: Lukyna
vloženo: 22.07.2011 22:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No,normální plech na pečení,cca 40cmx30cm,ale lepší je s hlubším okrajemsmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2011 09:18:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak velký je ten plech?smajlik

autor: Lukyna
vloženo: 09.05.2011 09:15:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jo,jo,používám běžný hrnek 1/4 litrový,je to tak akorát,kdo dá větší obsah hrnku,tak buchta bude akorát vyššísmajlik

autor: Monča Volfová (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.05.2011 09:03:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,
buchtičku jsme zkoušeli a je výborná. Jen se chci optat, jak velké mají být ty hrnky - 0,25 l?n smajlik
Díky.smajlik

autor: Hanule1983
vloženo: 23.04.2011 22:10:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no tam můj přítel je celkem velký žáhopal a spapal půlku pekáče a žaha ho nepálíííííííííísmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlikTakže v pohoděěěěsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Dáda (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.04.2011 17:02:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja: já mám recept na perník a tam jde taky prášek do perníku a soda - pak po tom asi nepálí žáha smajlik

autor: Hanule1983
vloženo: 23.04.2011 15:02:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je opravdu orgasmus!!!!!!!!!!Super děkuji za skvělý recept!!!!!!!smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lukyna
vloženo: 13.04.2011 11:37:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten pudinkový prášek je uplně normální,klasický,co koupíš kdekoliv, já dávám Dr. Oetker,stačí to.A normálně zamixovat do pom.másla a dalších ingrediencísmajlik

autor: Mija88
vloženo: 28.10.2010 16:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, prosim tě, ten pudink je obyčejný vanilkový puding nebo nějaký speciální, že se nemusí vařit? Ještě nemám takovou zkušenost s buchtama, tak je to asi blbý dotaz, ale děkuji za odpověď smajlik

autor: helik23
vloženo: 22.10.2010 16:42:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná buchta! smajlik I ten název sedí! smajlik

autor: Majka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2010 23:37:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Verčo já to zkoušela s broskví a nepovedlo se mi to. Měla jsem to jako zdrclé. Ale s tím anasem to bylo moc dobré.smajlik

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2010 23:31:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by tento dezert šel udělat z jahodové konzervy. Nebo jestli někdo nemáte takový podobný a jednoduchý, ale s jahodama. Děkuji a přeji mnoho vydařených a chutných moučníků. Veronika

vloženo: 08.10.2010 08:30:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

název je originální... smajliksmajlik a buchtička moc dobrá... smajliksmajlik

autor: O (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2010 08:56:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchtu jsem vyzkoušel, je vynikající, ale dát tomu takhle pitomý název...smajlik

autor: mousinek
vloženo: 12.06.2010 13:16:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj určitě doporučuju všem je to moc dobré, rychlé a nenáročné na práci smajlik dávám bodík smajlik

autor: smisek
vloženo: 30.03.2010 18:25:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj,chci poděkovat za rychlý recept,buchta se mi povedla a je vynikající.smajlik

autor: Renata (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.03.2010 13:28:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mariana: Ahoj mě to taky tak dělalo, kamarádka mi poradila ať si dám do trouby pekáč s vodou a už mi to nedělásmajlik

autor: Paprika
vloženo: 19.03.2010 12:30:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mariana - ono to těsto s ovocem je těžší, ale lze tomu trochu pomoci, když si oddělíš vaječné žloutky a bílky. Žloutky vyšleháš s cukrem do opravdu husté pěny (elektr. šlehačem cca 10-15 min.), pak do toho zapracuješ mouku a ostatní suroviny a nakonec opatrně vmícháš hodně tuhý sníh z bílků. Ty bublinky ze žloutkové pěny i z bílků ti to těsto pomohou nadzvednout. Pak je možná druhý problém při pečení, jak píše Lusinda. Já peču tak na 170-180°C. A nech možná buchtu o chvilku déle v troubě, až se bude odlepovat od okrajů. smajlik

autor: Lusinda79
vloženo: 19.03.2010 11:13:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To může být i troubou nebo vysokou teplotou při pečení..

autor: mariana.
vloženo: 19.03.2010 11:09:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

poraďte prosím.vždy když peču buchtu s ovocem,tak se mi těsto zdrcne nebo je uvnitř nedopečené.Přitom dodržuji recept.smajlik

autor: sentinel
vloženo: 25.11.2009 20:25:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ten nazev odpovida, dekuji. smajlik

autor: Hanula
vloženo: 02.11.2009 11:52:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do krému místo pudinku v prášku dávám pudink se šlehačkou třeba od OLMY je to mnohem chutnější.
Fakt povedená buchta.smajliksmajliksmajlik

vloženo: 27.07.2009 22:40:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lukyna, zrovna dnes jsem dělala buchtu z kyšky a tam jde taky obojí. Prášek do pečiva, i soda. Není to zbytečnésmajliksmajliksmajlik Verčo, tobě se to moc povedlo. Máš plus ode mne.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lukyna (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.07.2009 22:36:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jé je,díky za fotečku,jaksi jsem teďka neměla čas péct a tudíž ani fotitsmajlikDoufám,že buchta manželovi chutnalasmajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 01.07.2009 00:56:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Buchtu jsem pekla pro manžela do práce a ten nerad ořechy ani mandle. smajlik Takže jsem ozdobila pouze čokoládou. smajlik Moc se mi líbí, že jsem mohla ananas rozmixovat. smajlik

autor: Lukyna (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.05.2009 21:46:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vřele děkuji za přivítání,doufám,že mi mezi vámi bude dobře...smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 27.05.2009 22:40:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lukyno, tak tě tady vítám a přeju ti, aby se ti mezi náma líbilo a abys byla spokojená, jako my. A hodně dobrých receptůsmajliksmajlik

autor: lukyna (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.05.2009 22:34:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no,to jsem si myslela taky,že je to zbytečný,ale asi ta soda tam dělá svoje,takový to štipkavý na jazyku:smajlik
a že jsou tu i podobný recepty?už to vím,jsem tu krátce a tak jsem to všechno ještě nestihla prohlídnout,tak příště přidám něco originálnějšíhosmajlik

autor: tejaja
vloženo: 24.05.2009 07:35:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nie je zbytočné dávať prášok do pečiva aj sódu ? Okrem toho, tento recept tu už je.smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

moucnik orgazmus recept orgasmus orgazmus buchta orgasmus recepty orgasmus dezert recept na buchtu orgasmus recept na buchtu orgasmus pečení pečené buchty orgasmus recept kuřecí buchta pečený orgasmus orgasmus - buchta buchta orgasmu recept na orgasmus moučník orgasmus buchta orgasmus buchta orgasmus-buchta recepty buchta orgasmus orgasmus moučník recept buchta orgasmus pečení orgasmus dezert orgasmus vynikající buchta orgasmus koláč orgazmus recept orgasmus buchta recept buchta orgazmus koláč orgasmus peceni buchet dort orgasmus buchta orgasmus recepty orgasmus orgasmus buchta orgasmus orgasmus dort recept na moučník orgasmus buchta orgasmus recept buchta-orgasmus buchta z kyšky dort orgazmus




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz