Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 896 kJ / 2 843 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,23 g |
Tuky | 112,80 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 376,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 12. 2016 11:16
Jojój!!! Tak to nemá chybu
21. 12. 2016 18:58
Mě by chutnala ta náplň. Hrušková povidla upřednostňuji (chuťově) před švestkovými.
21. 12. 2016 14:14
mysulka: budu ráda, když vyzkoušíš, Leni...až po vánocích znovu přijde chuť na sladké.
21. 12. 2016 14:05
Super
21. 12. 2016 13:27
sabipupp: děkuji
21. 12. 2016 13:10
vypada lahodněkrásná práce
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 20 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 33 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 3 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 10 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Masopustní škvarková bábovka je krásně vláčná a voní rumem a perníkovým kořením. Takhle snadno se navíc dělá
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
Další recepty
Tématické fráze: škvarkový závin perníkový závin
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, mouka celozrnná, droždí, škvarky, povidla hrušková, šťáva citronová, perníčky, ořechy mleté
Škvarkový plundrový závin s hruškovo – perníkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWwr
6 názorů