Filet z pstruha na fenyklu a pórku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,90 g |
Tuky | 37,14 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2017 18:55
29. 12. 2016 18:24
29. 12. 2016 16:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé gnocchi
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 18 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Bleskové rohlíky
Přidáno 5. 5. 2024 06:51
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Právě bylo uvařeno:
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 8 minutami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 48 minutami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 9 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 11 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 12 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 12 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 12 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 14 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Další recepty
Tématické fráze: mořská štika filety recept filety a pórek recept na mořskou štiku pstruh na pórku a žampionech pstruh na fenyklovem luzku pórek, fenykl okoun na fenyklu recept na fenyklové lůžko
Suroviny: pstruh, pórek, fenykl, rajče cherry, brambory, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá, česnek, máslo, bylinky, kurkuma, citron
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKwA
3 názory