Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,66 g |
Tuky | 181,24 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 11,03 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2017 18:02
Nádhera. Recept jako víno.
22. 2. 2017 16:19
cumacekvendelin: tleskám, tleskám... Přesto dotaz zůstává. Když teda autor (nebo vy) víte proč, co kdybyste se o to sladké tajemství s námi tupými podělili?
22. 2. 2017 16:10
Každý ma v kuchyni své " figle" a ví proč. Proto i ta krásná roláda na talíři je toho důkazem. Každopádně bych si moc pochutnal. Jen mi chybí tem králik. Co se týče mých receptů. Jsem na tom, jako řada jiných. Kteří tady nic nepředvedou a jen pořád oponují. Nemám fotoaparát. A asi, jak vidím nejsem sám.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
22. 2. 2017 15:09
čumáčku Vendelíne - nevím, proč bych měla mít problém sama se sebou, když jsem se slušně zeptala, proč se ta nádivka, která se tepelně nezpracovává, dává chladit. Protože autorka nereaguje / pod svým nickem /, tak se nedá nic dělat, ono to asi rozumně zdůvodnit nejde, ale já opravdu nevím, jak se propojí chutě sterilovaných žampionů s eidamem a jakýmkoliv salámem, hráškem a syrovými vajičky. Dobře - jak tedy chcete, když mě tady napadáte - takže myslím, že je to nesmysl a jestli ne, tak bych znovu žádala o vysvětlení, ráda se nechám poučit.
22. 2. 2017 14:46
magdalenka: Já myslím, že Iva našla v čumáčkovi sama sebe
22. 2. 2017 14:44
cumacekvendelin: měl byste vážit slova. To že chválíte všechny autorčiny recepty - hlava nehlava - je vaše věc, věc vašeho vkusu (škoda, že jste z těch velice chválených sám žádný nezopakoval a nezdokumentoval), bylo by ale dobře, abyste ze svého adorování vyřadil invektivy, neodůvodněné útoky na ostatní uživatele, kteří zrovna nechválí a nejásají.
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
22. 2. 2017 14:32
cumacekvendelin: Čumáčku, v tebe evidentne autorka receptu našla obdivovateľa, zároveň u tohoto receptu aj obhajcu. Nemyslím, že ho potrebuje, je natoľko skúsená v kuchyni, že sa vie aj sama vyjadriť k dotazom - dotazu...(nie sú to útoky)
22. 2. 2017 14:31
Tady je fotopostup na přípravu plátu masa: https://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-k...
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
22. 2. 2017 13:54
Dajda: ano.
22. 2. 2017 13:54
maris: chválím její postupy. Koukám, že Vy jste přeborník jen na kritiku. Nic jiného neumíte. Slovo pozitivní jsem ještě tady nezaznamenal. Máte asi sama se sebou problém..-(
22. 2. 2017 13:49
Třeba kuchařka ma s tím takovou zkušenost.. Beru to, co tato kuchařka napíše , že ví, co ďělá. Chválím všechny její recepty. Opravdu mají hlavu a patu..
20. 2. 2017 10:45
Dajda: nevím, myslím, že když se to potom peče, že se chutě propojí dostatečně
20. 2. 2017 10:42
maris: Třeba proto, aby se chutě lépe propojily?
20. 2. 2017 09:26
magdalenka: jasně - proč ne ? ale uniká mi smysl
20. 2. 2017 08:56
maris: a prečo nie?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 21 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 42 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 44 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 48 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 53 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: kraliči hřbet roláda z králičího hřbetu kraliči hrbet recept recept králičí roláda králičí hřbet recepty králičí hřbet roláda recept na kraliči hřbet kraličí hrbety recept roláda z králičího masa králičí hřbety recepty roláda z králíka rolada s kralíčího masa recepty z králičího hřbetu bažantí roláda recepty králičí hřbet roláda ze hřbetu králíka hřbet z králika maso plnene shora ne jako roláda rolada z hrbetu recepty na králičí hřbet
Suroviny: králík, slanina anglická, zázvor sušený, cibule, cibule, uzenina, sýr eidam, žampiony sterilované, vejce, hrášek, kapie
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ppn
16 názorů