Každodenní chléb (2-2-1)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 388 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,10 g |
Tuky | 15,67 g |
Vláknina | 24,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 527,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/kazdodenni-chleb-2-2-1/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 6. 2023 15:28
Tonja: děkuji za zprávu pochvalu i fotky!
4. 6. 2023 20:56
Upekl jsem ho dnes potřetí. Povedl se a je výborný. Tím se nechci chlubit já, tím chválím autorku receptu.
4. 3. 2023 15:15
cathleen: Na teba nemám...ale sa snažím! Máš skúsenosti s kysnutím v chladničke? U mňa to bola z núdze cnosť, okolo 23 - ej hodine sa mi nechcelo zapínať rúru...
4. 3. 2023 15:11
magdalenka: děkuju! chlebík máš nádherný!
4. 3. 2023 15:03
Dnes som sa zas realizovala v kuchyni podľa teba a piekla tento chlieb. Počas prvého kvasenia som cesto v mise prekladala dvakrát, po formovaní som dala cesto do ošatky a do rána nechala pod igelitom v chladničke. Doteraz som totiž neskúsila chladničkové kysnutie. Výsledok vidíš na fotke. A chlebík veľmi chutí...
18. 2. 2023 12:15
Otec Manuel: děkuji za fotky Mám radost, že se chleba povedl
18. 2. 2023 11:23
Děkuji za moc dobrý recept! Dnes ráno po nočním kynutí v ledničce upečeny dva menší chlebíky jako dárečky. Fotky přidány. Přeji hezký den!
24. 1. 2023 10:55
magdalenka: Rozkvas dělám večer a ráno dodělám a upeču. Mám výhodu, že nechodím do práce a jsem doma.
27. 2. 2020 20:38
MamlajdaD: prezerám si podrobnejšie recepty od Cat a neviem, ktorý skôr realizovať... Pri kváskových chleboch ma trochu brzdí to 12 hodinové čakanie na rozkvas - často neviem, kde budem o dvanásť hodín...
27. 2. 2020 20:30
magdalenka: Gratuluji Navedla jsi mně na recept, který se mi bude moc hodit, mám spoustu kvásku a nevím co s ním! Chlebík máš parádní! Zdravím!
27. 2. 2020 17:45
cathleen: mam radost, ze mas zo mna radost... nie som si ista, kedy je ten spravny okamih na pecenie... Snad raz sa vypracujem.
27. 2. 2020 11:19
magdalenka: perfektní!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
Bochník bývá nízký, pokud v ošatce trochu překyne - zkus maličko dobu kynutí zkrátit a uvidíš, jestli bude chleba jiný. Držím palce! Pečení se ti náramně vede!!!
27. 2. 2020 10:32
Včera som vyskúšala tento tvoj recept. Na to, že je to môj druhý kváskový...celkom dobré, nie? (pridávam foto)Trochu je nízky, zrejme som bola pomalá pri presunutí cesta z ošatky a jeho ometaní a narezávaní. Chuťovo skvelý. Zrazu nám prestali chutiť chleby z obchodu, teda aj také - ktoré sme doteraz považovali za dobré...
30. 11. 2018 20:08
mysulka: děkuju
30. 11. 2018 20:06
Když Ty máš ty recepty prostě vychytané , ještě se mi nestalo, když peču podle Tebe, že by se mi něco nepovedlo a i kdyby, tak je jasné, že jsem to zvojtila já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 1 hodinou
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 15 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 1 hodinou
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 11 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 11 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 11 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 12 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 13 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak předejít tomu, aby chléb byl po upečení uvnitř vlhký? Stačí dodržet několik rad
Další recepty
Tématické fráze: recept na chlebovi kvásek recept na vyborny vlhky chleb chléb 2 2 1 kváskový chleba 2/2/1 recepty
Suroviny: kvásek, kvas žitný, mouka chlebová pšeničná, pivo světlé, kmín drcený, sůl
Každodenní chléb (2-2-1)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEGL
18 názorů