Pečené masopustní koblihy
Pečené koblížky s náplní uvnitř uvítáme určitě i mimo dobu masopustu. Z kynutého těsta vytvoříme placky, do kterých vložíme oblíbenou náplň a uzavřeme. Dozlatova je propečeme a poté potřeme máslem s rumem. Cítíte také tu vůni?
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,00 g |
Tuky | 128,46 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 442,17 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 minutou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 4 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 4 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 4 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 46 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 59 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
Estermik uvařil před 1 hodinou
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: recept na koblihy koblihy masopustní šišky s rumem masopustní šišky s rumem masopustni koblizky naplněné pečení koblih
Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, cukr vanilkový, cukr krupice, droždí, vejce, mléko, tvaroh měkký, kůra citronová, rum, máslo, rum, cukr moučkový, povidla švestková, marmeláda
Pečené masopustní koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyOl
0 názorů